Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

" Ο Μιχάλης Μιχαήλ από το Μεσαναγρό, ο νέος Πρόεδρος στο Οικονομικό Επιμελητήριο"


" Ο Μιχάλης Μιχαήλ,ο νέος Πρόεδρος στο Οικονομικό Επιμελητήριο"

" Συνάντηση με τους συνυποψήφιους του"

" Ο Μιχάλης στο βήμα"

" Οι νικητές των εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο"



Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας έχουμε αναφέρει ,ότι μπορεί ο Μεσαναγρός να είναι ένα μικρό χωριουδάκι με λίγους κατοίκους, τα τελευταία όμως χρόνια από το χωριουδάκι αυτό ,έχουν αναδειχθεί επιστήμονες ,γιατροί ,δικηγόροι ,εκπαιδευτικοί ,οικονομολόγοι κ.α. που τιμούν τον τόπο τους. ΄Ενας από αυτούς είναι και ο Μιχαήλ Μιχαήλ ,οικονομολόγος ,που επικεφαλής της παράταξης ΠΑΣΚΟ ,κατάφερε να κερδίσει τις πρόσφατες εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο.
Η παράταξη ΠΑΣΚΟ Συνεργαζόμενοι , αναδείχθηκε νικήτρια με 293 ψήφους . Πρώτος σε σταυρούς ο κ. Μιχαήλ Μιχαήλ ,από το Μεσαναγρό, με 197 σταυρούς. Ο κ. Μιχαήλ θα είναι και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από τον καινούριο χρόνο.
Ο κ. Μιχαήλ ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στη ψηφοφορία και δηλώνει ότι θέλει ένα Επιμελητήριο ενεργό, διεκδικητικό μέσα στην κοινωνία . Απηύθυνε κάλεσμα σε όσους νέους θέλουν να προσφέρουν .Ευχαρίστησε όλους που συγκρότησαν το ψηφοδέλτιο και τόνισε πως το αποτέλεσμα οφείλεται στη συλλογική δράση.
Τα εκλεγμένα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου θα συνεδριάσουν την πρώτη εβδομάδα του καινούριου έτους ,προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.
Ο Μιχαήλ Μιχαήλ γεννήθηκε στο Μεσαναγρό όπου τελείωσε και το Δημοτικό Σχολείο. Τελείωσε το Γυμνάσιο, Λύκειο στη πόλη της Ρόδου και μετά φοίτησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου απεφοίτησε ως οικονομολόγος. Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νότιας Ρόδου και είναι από τους ανθρώπους που συμμετέχουν ενεργά στη λύση των προβλημάτων του Μεσαναγρού ,τον οποίο και υπεραγαπά. ΄Εχει δικό του Λογιστικό Γραφείο στην πόλη της Ρόδου και οι συνάδελφοί του τον εμπιστεύτηκαν εκλέγοντάς τον με τους περισσότερους σταυρούς στις πρόσφατες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Εμείς συγχαίρουμε το φίλο ,συγχωριανό και Επιστήμονα ,του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο νέο πόστο του. Πιστεύουμε ότι και εδώ θα επιτύχει ,γιατί έχει τις γνώσεις και τη θέληση. Ως συγχωριανοί του νιώθουμε περήφανοι ,γιατί μας εκπροσωπεί επάξια .
Συγχαρητήρια Μιχάλη και νάσαι πάντα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου