Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

" Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας στο Μεσαναγρό"

" Ο κ.Γενικός Γραμματέας , ο Δήμαρχος Ν. Ρόδου και η παρέα τους στο Μεσαναγρό"
" ΄Ολοι χαμογελαστοί...Λέτε να γίνει το θαύμα.."


" Αυτός που θα έπεισε το Γενικό σίγουρα είναι ο Γιάννης ο Αυστραλός. ΄Εχει το λέγειν.."

Μετά τις εκδηλώσεις στη Μονή Σκιάδι , μια παρέα αποτελούμενη από το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Μπρακουμάτσο ,το Δήμαρχο Ν. Ρόδου κ. Μ. Σαββή ,τον Αντιδήμαρχο Ν.Ρόδου κ. Μ. Παλαιολόγο ,τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μεσαναγρού κ. Τσ. Χατζηκώστα και τον κ. Αντώνη Χατζηϊωάννου ,ήρθαν στο Μεσαναγρό ,κάθισαν στη Λέσχη και απόλαυσαν τα μεζεδάκια του κ. Μιχάλη. ΄Ομορφες ,ανθρώπινες στιγμές ,σε ένα όμορφο χωριό.



Στη συζήτηση που έγινε ,τέθηκε και το θέμα των Δημοσίων κτημάτων που εδώ και αρκετά χρόνια ταλαιπωρεί τους Μεσαναγρενούς. Ενώ όλα είναι έτοιμα για να παραχωρηθούν ,κάποια μικροπροβλήματα καθυστερούσαν την παραχώρηση ,με αποτέλεσμα το χωριό να είναι αναστατωμένο. Οι πληροφορίες μας λένε ,ότι αύριο 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει σύσκεψη για το παραπάνω θέμα και όπως άφησε να εννοηθεί ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας βρίσκεται σε καλό δρόμο.



Εμείς τώρα λέμε. Σήμερα γιορτάζει η θαυματουργός Παναγιά η Σκιαδενή ,λέτε να γίνει κανένα θαύμα και αύριο το πρόβλημα να λυθεί... Το ευχόμαστε ,γιατί έτσι θα δοθεί λύση ευχάριστη για τους Μεσαναγρενούς.



Μακάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου