Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, Ο ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ'

 

 

                                                                     



 


Για την έκδοσή του Βιβλίου συνέβαλαν Μεσαναγρενοί και φίλοι του χωριού, τους οποίους θα αναφέρω σε διαδοχικές δημοσιεύσεις ,τόσο στο BLOG μου « Μεσαναγρός Ρόδου » όσο και στο face book.

   Σήμερα θα ξεκινήσω με τη «χρηματοδότηση της έκδοσης», που έγινε από  :

       ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ  ΕΚΔΟΣΗΣ :ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ι. Κ.ΜΗΝΕΤΤΟΥ

                     Τ.Ξ.Ε. ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ Α.Ε.

 

                      ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΩΝ.ΜΗΝΕΤΤΟΣ

 

Ο Ιωάννης Κων. Μηνέττος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γεννάδι Ρόδου. Μαθήτευσε στο  Βενετόκλειο  Γυμνάσιο στη Ρόδο και κατόπιν αποφοίτησε από Εμπορική Σχολή στην Αθήνα. Ανήσυχο πνεύμα καθώς ήταν, αποφασίζει να ταξιδέψει και μεταναστεύει στην Αυστραλία.

Μετά την επιστροφή του και επανεγκατάσταση του στη Ρόδο δραστηριοποιείται καταρχήν στον κλάδο των ακινήτων και στη συνέχεια στον κλάδο του τουρισμού, χτίζοντας τη δεκαετία του 1980 τα πρώτα δύο ξενοδοχεία της οικογένειας.

Σήμερα, ο Όμιλός «LINDOSHOTELSGROUP» (www.lindoshotels.com) απαρτίζεται από πέντε πολυτελή  ξενοδοχεία 5*, τα οποία βρίσκονται κτισμένα σε μαγευτικές, παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Νότιας Ρόδου. Πρόκειται για εκπληκτικά θέρετρα που βρίσκονται στην κορυφή της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, συνδυάζοντας την πολυτέλεια, την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική καθώς και την υψηλών προδιαγραφών παροχή υπηρεσιών, τα οποία ικανοποιούν τις ανάγκες τόσο των οικογενειών όσο και των ζευγαριών, προσφέροντας και στον πιο  απαιτητικό ταξιδιώτη ανεπανάληπτες, ονειρεμένες και απολαυστικές εμπειρίες.

Ύψιστο στόχο και θεμελιώδη φιλοσοφία της οικογένειας Ιωάννη Κων. Μηνέττου ,συνιστά η ανάδειξη της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας, μέσα από την εφαρμογή πρακτικών επιχειρηματικής ηθικής υψηλού επιπέδου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής η οικογένεια Μηνέττου πορεύτηκε με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τις αξίες και παραδόσεις της τοπικής κοινότητας.

 

 

                                ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

  Προς: Την Οικογένεια του κ. Ιωάννη Κ. Μηνέττου

            Τ.Ξ.Ε. ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ Α.Ε. ΚΙΟΤΑΡΙ ΡΟΔΟΥ 

                Σας ευχαριστώ θερμά για την ευγενική σας χορηγία , για την έκδοση του Βιβλίου με τον τίτλο «Το χωριό μας ,ο Μεσαναγρός της Ρόδου».

    Με την πρωτοβουλία σας αυτή εκφράζετε έμπρακτα την υποστήριξή σας στους κατοίκους των χωριών της Ν. Ρόδου, από την οποία κατάγεστε και ασχολείστε επαγγελματικά στον τουρισμό.

   Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ,ότι έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις ,που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο.

   Η χορηγίας σας  για την έκδοση του βιβλίου που αφορά το μικρό χωριό του Μεσαναγρού ,δείχνει την αγάπη σας στην διατήρηση της ιστορίας, ηθών, εθίμων και γενικά  του πολιτισμού των χωριών μας. Με την πάροδο του χρόνου όλα αυτά σιγά σιγά σβήνουν και πρέπει κάπου να αποτυπωθούν ,για να υπάρχουν ,να διαβάζονται και να διδάσκονται στους νεώτερους. Η δική σας χορηγία έρχεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή και γεννά αισιοδοξία και ελπίδα ,ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν και σας, τίποτα δε θα χαθεί. Αποδεικνύει ακόμη ότι Επιχειρήσεις και Παράδοση μπορούν να συνυπάρχουν .

   Ως συγγραφέας του βιβλίου εκφράζω για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μου για τη χορηγίας σας ,σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο αίτημά μου , εύχομαι ο θεός να σας δίνει υγεία και το φωτεινό παράδειγμά σας ,να ακολουθήσουν και άλλοι.

                         Ο Συγγραφέας του Βιβλίου                                                                                                                                      

                          ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου