Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

" Και από το Μεσαναγρό πέρασε ο εμπρηστής..."











Την περασμένη Παρασκευή προς Σάββατο ,ένας νέος πυρρομανής Νέρωνας ,κατάκαψε τη Νότια Ρόδο. Ξεκινώντας από την Πυλώνα άφησε στο πέρασμά του στάχτες και αποκαϊδια. Και τι δεν έκαψε. Ότι συναντούσε στο πέρασμά του το έκαιγε. Αντλίες βενζίνης ,αποθήκες , αυτοκίνητα , επαγγελματικά μηχανήματα , όλα στο βωμό του άρρωστου πάθους του. Δε σεβάστηκε ούτε τη Μονή της Παναγιάς Σκιαδενής ,στην οποία έκαψε το αυτοκίνητο του ιερέα και το αυτοκίνητο της Μονής.
Στο Μεσαναγρό έκαψε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο δίπλα στο κτήριο του Ο.Τ.Ε. Αφού έσπασε το τζάμι με μια μεγάλη πέτρα ,τοποθέτησε στο εσωτερικό του στουπί με βενζίνα και το αυτοκίνητο έγινε παρανάλωμα του πυρός. Το αυτοκίνητο αυτό ,ένα RENO , είχε για μας μεγάλη συναισθηματική αξία. Ευτυχώς που ο άνεμος δε φυσούσε προς τη μεριά του τρακτέρ που ήταν σταθμευμένο δίπλα ,γιατί τότε ένας συμπολίτης μας θα είχε υποστεί μια μεγάλη οικονομική ζημιά. Κάηκε ο στύλος της ΔΕΗ και κινδύνεψε το κτήριο του ΟΤΕ.
Τελικά συνελήφθη στην Απολακκιά και έτσι τέθηκε τέλος στην καταστροφική δράση του. Το ερώτημα που γεννάται είναι.
1- Οι συγγενείς του ήξεραν το πρόβλημα αυτού του ανθρώπου….
2- Ποιος θα αποζημιώσει όλους αυτούς που υπέστησαν τις καταστροφές. Φοβάμαι πως τίποτα δε θα γίνει και σε λίγο καιρό ο άνθρωπος αυτός θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει την ….κοινωνική δράση του…. ΄Ιδωμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου