Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

"ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ,Ο ΜΕΣΑΝΑΓΟΣ ,ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ"                                                                                           ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ,Ο ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΣ ,ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ

Μπορεί μα είμαστε μικρό χωριό .αλλά πάντα όλοι μαζί κάνουμε θαύματα. Έχουμε λύσει πολλά προβλήματα στο χωριό, έχουμε καλές υποδομές ,όλοι οι φορείς λειτουργούν υποδειγματικά, υπάρχει αλληλοβοήθεια ,εκτιμούμε και αγαπάμε αυτούς που αγαπούν το χωριό μας και γενικά αγαπάμε τον τόπο μας. Ακόμα και οι ξενιτεμένοι δεν ξεχνούν τον Μεσαναγρό και βοηθούν οικονομικά ,αλλά και κάθε καλοκαίρι έρχονται πολλοί στο χωριό.
   Στις εκδηλώσεις που γίνονται συμμετέχει όλο το χωριό και ο καθένας δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Η συμμετοχή μας στην εκπομπή της τηλεόρασης Θάρρι «Πρόσωπο προς Πρόσωπο», υπήρξε άριστη. Οι κριτικές από φίλους και γνωστούς ,οι καλύτερες.
   Όταν βάλουμε ένα στόχο ,δεν τον εγκαταλείπουμε ποτέ. Αγωνιζόμαστε μέχρι να υλοποιηθεί. Παράδειγμα το Μουσείο Μεσαναγρού που βρίσκεται στο τέλος του. Πάνω από 20 χρόνια προσπαθούσαμε .Κάποιοι δεν το πίστευαν ,άλλοι μας λοιδορούσαν και άλλοι το θεωρούσαν ακατόρθωτο .Και όμως τελειώνει.
   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!!