Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Νέα από το Τοπικό Συμβούλιο Μεσαναγρού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο"



Τόσο στο Τοπικό Συμβούλιο ,όσο και στον Πολιτιστικό Σύλλογο ,τα πρόσωπα είναι καινούρια και προετοιμάζονται για εκδηλώσεις και προγραμματίζουν έργα .

Τοπικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μπάμπης Λάμπρου και το Τοπικό συμβούλιο προετοιμάζονται για τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου – Λαϊκή Συνέλευση ,που θα γίνει την Κυριακή ,30 Ιανουαρίου ,ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού στο Μεσαναγρό.
Θα προταθούν τα παρακάτω έργα.
- Συνέχιση Μουσείου
- Γεώτρηση
- Πλακόστρωση
- Είσοδος χωριού και οι κάτοικοι θα μπορούν να κάνουν τις προτάσεις τους και να προτείνουν έργα που είναι αναγκαία για το χωριό.
- Θα συζητηθεί επίσης η πορεία της παραχώρησης των Δημοσίων κτημάτων.

Εμείς θα λέγαμε ότι πρέπει να γίνουν προσπάθειες για το διορισμό Παπά στο χωριό και επίσης να συζητηθεί το θέμα της μείωσης των κατοίκων.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους Μεσαναγρενούς να παρευρεθούν στη Λαϊκή Συνέλευση που θα γίνει στο χωριό ,να κάνουν προτάσεις και να ασκήσουν πιέσεις.
Καλεσμένοι θα είναι ο Δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς, φίλος του χωριού, οι Αντιδήμαρχοι ,Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλοι οι κάτοικοι του χωριού.

Πολιτιστικός Σύλλογος

Μετά τις εκλογές το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου , που αποτελείται από νέους του χωριού ,προετοιμάζεται για την αποκριάτικη χοροεσπερίδα του που θα γίνει στη Ρόδο. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού κ. Παναγιώτης Ροδίτης ,αποκριάτικη εκδήλωση θα γίνει και στο χωριό. Επίσης το Δ.Σ. προγραμματίζει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει. Καλή επιτυχία στα παιδιά του Πολιτιστικού και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου