Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ -ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ"



                                        ΝΑ   ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ . ΑΞΙΖΕΙ  ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

                                                                          







ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ « ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ       UNICEF
                        ==ΕΝΑΡΞΗ=ΔΕΛΤΙΟΥ=ΤΥΠΟΥ===

Το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort, μέλος του ομίλου Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., και η ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνουν μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για την στήριξη του έργου της UNICEF Ελλάδος. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις
06 Οκτωβρίου 2014, στις 17:00, στο Γήπεδο Αρχαγγέλου, μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων του Άρη Αρχαγγέλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όλα τα έσοδα από τον αγώνα, τις χορηγίες και την πλούσια λαχειαγορά θα διατεθούν στη UNICEF Hellas και θα προωθηθούν σε σημαντικά έργα μέσα από το πρόγραμμα Road 2 Awareness της Starwood Hotels & Resorts και τη συμμετοχής της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πρόγραμμα 100% Campaign της UNICEF. Τα ξενοδοχεία του ομίλου της Starwood Hotels & Resorts διοργανώνουν κάθε χρόνο ποικίλες εκδηλώσεις προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα και το πολύτιμο έργο της UNICEF, μέσα από το πρόγραμμα Road 2 Awareness. Για το 2014, η Starwood Hotels & Resorts υποστηρίζει τη UNICEF στην προσπάθειά της να αποκτήσει ο πληθυσμός της Σομαλίας, μία από τις 10 πιο φτωχές χώρες του πλανήτη, πρόσβαση σε πόσιμο νερό, αποχέτευση και εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής. Αντίστοιχα, στόχος της συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της UNICEF είναι η συγκέντρωση χρημάτων και η ευαισθητοποίηση του κοινού στην Ελλάδα και παγκοσμίως, για την εκστρατεία της UNICEF με τίτλο "100% Campaign" για την ανοσοποίηση παιδιών στα οποία δεν φτάνουν τα σύγχρονα προγράμματα εμβολιασμών.

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Aegean Airlines, μέλος της Star Alliance. Την εκδήλωση στηρίζουν τα Σούπερ Μάρκετ Παναγιωτάς και η Μεταξοτυπική Ρόδου, αλλά και δεκάδες άλλοι χορηγοί, όπως η Κριαρά Θ. και ΣΙΑ Ε.Ε., η Ισμαήλος Α.Ε., οι οποίοι συνέδραμαν στηρίζοντας οργανωτικές πτυχές του μεγάλου αυτού γεγονότος είτε απάντησαν στο κάλεσμά μας για απευθείας ενίσχυση της UNICEF Ελλάδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνδρομή του Γ.Φ.Σ. Άρη Αρχαγγέλου, της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.sheratonrhodesresort.gr/r2a-2014
          ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ  .ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου