Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

"ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ"                                                                                   Στις 8 του Νοέμβρη ,ημέρα Τρίτη ,γιορτάζει ο Πολιούχος του χωριού Ταξιάρχης και κάθε χρόνο γίνονται διάφορες εκδηλώσεις. Οι Εκδηλώσεις αρχίζουν το Σάββατο 5 του Νοέμβρη με το γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου και καλούμε όλους τους Μεσαναγρενούς και τους φίλους μας να συμμετάσχουν.
                                                              

1).Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού, με αφορμή τον εορτασμό του Πολιούχου του χωριού Ταξιάρχη ,σας προσκαλεί στο γλέντι που διοργανώνει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 21:30 στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού, με την ορχήστρα του Vagios Karadimitris .. Σας περιμένουμε!!!!

2) Δευτέρα 7 του Νοέμβρη ,λεωφορείο θα ξεκινήσει απο τον Σαν Φραγκίσκο  για τον Μεσαναγρό ,για να μεταφέρει Προσκυνητές στο χωριό .Θα τελεστεί Εσπερινός και θα ακολουθήσει δεξίωση από την Εκκλησιαστική Επιτροπή.

3) Την Τρίτη 8 του Νοέμβρη θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία ,περιφορά της εικόνας του Ταξιάρχη και θα ακολουθήσει δεξίωση  των Προσκυνητών.

                                                                                


                                                         ΣΑΣ   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ