Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

"ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ"




                                                              



ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΊΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ,ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Αυστραλοί έρχονται στο χωριό. Αρκετοί έφτιαξαν τα σπίτια τους ,τα οποία έχουν σαν βάση ,για να ταξιδεύουν στο νησί .Φέτος μέχρι στιγμής ,ο αριθμός τους αυξήθηκε και τα βράδια η πλατεία του χωριού γεμίζει από φωνές παιδιών και συζητήσεις των μεγάλων.
  Αξέχαστα βράδια ,ιδίως το Σαββατοκύριακο, που έρχονται στο χωριό πολλοί Μεσαναγρενοί από την πόλη της Ρόδου. Συζητήσεις ,ερωτήσεις για τους Μεσαναγρενούς Αυστραλούς που δεν έχουν έρθει στο χωριό .Τι κάνουν …πώς περνάνε και πότε θα έρθουν. Αφού πιούμε το ουζάκι ,την μπύρα ….αρχίζουν οι ιστορίες και τα ανέκδοτα με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μάνη. Ο άνθρωπος αυτός είναι πηγή αισιοδοξίας ,κεφιού και πάνω από όλα αγαπά το χωριό .Έχει έρθει αμέτρητες φορές, συμμετέχει στις εκδηλώσεις ,βοηθάει στα πανηγύρια και είναι πηγή ζωής. 

                                                                      

    Φέτος προστέθηκαν στις ιστορίες ο Στέλιος, Ο Μιχάλης και ο Γιάννης. Τα ανέκδοτά τους σπάνε κόκκαλα. ΄Ολοι ακούνε ,γελάνε ,συμμετέχουν πειράζοντας ο ένας τον άλλο. Τα βράδια κυλάνε όμορφα και οι πρωινές ώρες μας βρίσκουν ακόμα να συζητάμε και να λύνουμε προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου