Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ ,ΠΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΕΤΑΙ"




                                                                     
Τις μέρες αυτές γίνεται μια κίνηση από παλιούς ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Μεσαναγρού ,για επανίδρυση της ομάδας που διαλύθηκε πριν μερικά χρόνια. Η ΑΕΜ άφησε το στίγμα της στο ροδιακό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα ενός μικρού χωριού κατάφερε να βγει συνεχόμενα πρωταθλήτρια Γ ΄" Κατηγορίας ,Β΄κατηγορίας και να ανέβει στην Α΄'. Επειδή ζήσαμε από κοντά τον Πολιτιστικό και τον Αθλητικό ,γνωρίσαμε χαρές και απογοητεύσεις και πολλές φορές μείναμε μόνοι...μια μικρή συμβουλή .Παιδιά βήματα ζυγισμένα ,σχέδιο μακροπρόθεσμο ,ανάληψη ευθυνών από όλους και καλή συνεργασία των δύο Συλλόγων. Θα δημοσιεύουμε αναμνήσεις από τους αγώνες της ΑΕΜ ,για να θυμηθούμε τα παλιά και οι πιο νέοι να γνωρίσουν την ομάδα του χωριού. Ευχαριστώ τον Μεσαναγρενό που μου έστειλε αρκετό υλικό.

                             Η Α.Ε.Μ. ΠΈΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΝΑΔΙ  2-1

Ανώτερη η Α.Ε.Μ. κέρδισε την Ομόνοια  Γενναδίου μέσα στην έδρα της. ΤΟ ΣΚΟΡ  άνοιξε ο Καραγιάννης Α. με κοντινό σουτ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80 ΄με  πέναλτυ και στο 86 πάλι ο Καραγιάννης Α. χτύπησε για δεύτερη φορά με κεφαλιά.
ΑΕΜ –Καραχανής,  Καλόψυχος, φραγκούλης, Γιωργάς, Καψαλάκης Τσ,  Σταματάκης Κ. Γκιόκας, Μπαιράμης, Καραγιάννης Α., Αναστασάς, Γιαννούρης.

    ………………………………………………………………………………………………………………

                                            Ηρακλής Λάρδου –ΑΕΜ  2-1

Το 0-1 ο Νικολής ,για να ισοφαρίσει ο Γιωργάς 1-1 . Το τελικό 2-1 πέτυχε ο Κοσμάς στο 56’ .
ΑΕΜ –Θαρρενός ,Καλόψυχος, Στεφανάκης, Γιωργάς, Γιαννούρης, Γεωργαντζής, καψαλάκης, Καραγιάννης Α. Γιαννακόπουλος, Πανούσης, Σταματάκης  Ν. και Κ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου