Κυριακή 24 Μαρτίου 2019



                                               


ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΔΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ  ΡΟΔΟ

 Στην αίθουσα του Δήμου στο Γεννάδι  ,ο Ιατρικός Σύλλογος  Ρόδου ,βράβευσε τον Γιάννη Χατζηιωάννου ,για την προσφορά του στην υγεία ,στη Νότια Ρόδου.
Το Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου με Πρόεδρο τον γιατρό Ηλία Τσέρκη, ένα άνθρωπο δραστήριο ,δημιουργικό και γνώστη των θεμάτων υγείας ,απεφάσισαν να επισκέπτονται χωριά του νησιού, να ενημερώνουν τους κατοίκους για θέματα υγείας και να ακούνε τα παράπονα των κατοίκων . Σκοπός τους να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν.
  Στα πλαίσια αυτά βράβευσαν τον Γιάννη Χαζτηιωάννου από τον Μεσαναγρό,για την πολύχρονη προσφορά του στην υγεία ,στη Νότια Ρόδου. Ο κ. Τσέρκης με γλαφυρό και καθαρό λόγο ενημέρωσε τους κατοίκους για θέματα υγείας και υποσχέθηκε ότι στα προβλήματα που υπάρχουν θα προσπαθήσουν να δοθούν λύσεις. Γνωρίζει τα προβλήματα ,γιατί και ο ίδιος υπηρέτησε ως γιατρός στη Νότια Ρόδο.
Για τον Γιάννη Χατζηιωάννου είπε ότι η προσφορά του είναι μεγάλη. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος του ασθενοφόρου , του ιατρείου  και η αγάπη του στο καθήκον. Μίλησαν επίσης εκπρόσωποι της Περιφέρειας , του Δήμου ,Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων Κοινοτήτων , ο Παπα-Αγαθάγγελος  ,Παπάς του Μεσαναγρού και αρκετοί κάτοικοι. Όλοι είχαν και ένα καλό λόγο να πουν για τον Γιάννη Χατζηιωάννου και την προσφορά του.
Παρευρέθηκαν πολλοί κάτοικοι ,δείγμα της αναγνώρισης της προσφοράς του, πράγμα πρωτόγνωρο . Εμείς στον Ξάδελφο Γιάννη ευχόμαστε να είναι ο Γιάννης που γνωρίζουμε ,να τον έχει ο Θεός καλά και να συνεχίσει να προσφέρει.
ΓΙΑΝΝΗ , ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΝΟΤΙΟΡΟΔΙΤΕΣ !!!

                                                                



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου