Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

"ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ ,ΕΓΙΝΕ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ"



                                               



ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ  ,ΕΓΙΝΕ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Με την παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Καραμαρίτη έγινε η εγκατάσταση του φίλτρου ,για τον καθαρισμό του νερού στον Μεσαναγρό. Μετά την επίσκεψή του στον Μεσαναγρό πριν 15 ημέρες ,αφού είδε τα προβλήματα που υπήρχαν με την ύδρευση του χωριού ,υποσχέθηκε ότι το πρόβλημα θα λυθεί με την εγκατάσταση του φίλτρου και αρχές Νοεμβρίου με γεώτρηση . Πράγματι έδρασε αστραπιαία και το φίλτρο ήδη εγκαταστάθηκε στο χωριό. Απομένει η γεώτρηση ,για να λυθεί το πρόβλημα οριστικά.
   Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μπάμπης Λάμπρου ,ευχαριστεί τον κ. Αντιδήμαρχο Νίκο Καραμαρίτη για τις προσπάθειες που καταβάλλει ,για τη λύση των προβλημάτων του χωριού και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. κ. Μανέττα Βασίλειο ,για την αμέριστη συμπαράστασή του στη λύση του προβλήματος.


                                                       

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε πάντα να λύνει τα προβλήματα των χωριών σε εύλογο χρόνο,όπως έκανε τώρα και όχι να αφήνονται να λιμνάζουν και ιδίως όταν πρόκειται για θέματα καθημερινότητας και υγείας.

                                                                  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου