Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019

¨"ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κ.ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ ΝΙΚΟ'                                                             ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.  ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ ΝΙΚΟ

Κλιμάκιο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Καραμαρίτη  Νίκο επισκέφθηκε τον Μεσαναγρό για να δώσει λύσεις  στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν –Ο κ. Μανέττας Βασίλειος ,Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.ΑΡ., Ο κ. Κυρμιχάλης Γιώργος ,γεωλόγος, Ο κ. Μπέρδης Κώστας ,Διευθυντής στη Νότια Ρόδο,Ο Πρόεδρος του Γενναδίου, κ.Ακκούρης  Σταύρος, Ο Πρόεδρος της Απολακκιάς ,Καραγιάννης Τσαμπίκος  και ο κ. Σισκαμάνης Μιχαήλ ,Υπάλληλος του Δήμου.
    Ο κ. Αντιδήμαρχος άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι με την έλλειψη νερού και υποσχέθηκε ότι σύντομα το πρόβλημα θα λυθεί. Ήδη εντός της εβδομάδας θα τοποθετηθεί φίλτρο για τον καθαρισμό του νερού και οι γεωτρήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου.
 Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μπάμπης Λάμπρου ευχαρίστησε τον κ. Αντιδήμαρχο και τα μέλη του κλιμακίου . Αργότερα επισκέφθηκαν την Κοίμηση της Θεοτόκου και το Μουσείο Μεσαναγρού  και υποσχέθηκαν τη συμπαράστασή τους  στο τελειωμό του έργου.


                                                                               


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου