Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

"ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.."





                                                                     


                                        ΧΙΛΙΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τα δυο μας εγγόνια είναι οι μεγάλες μας αγάπες . Μαζί από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν , μαζί στα πρώτα βήματά τους , στο σχολείο ,στις καλές και δύσκολες στιγμές. Δεν υπάρχει μέρα που να μην είμαστε μαζί… Τα αγαπάμε και μας αγαπούν.
  Και ξαφνικά νάσου ο κορονοϊός ,που άλλαξε τη ζωή όλων μας. Θέλεις οι διαφημίσεις , θέλεις η τηλεόραση  και οι οδηγίες του Υπουργείου ….«Προσέχετε τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες » , έβαλαν σε σκέψη τα εγγόνια μας και μετά από ώριμη σκέψη ,μας ανακοίνωσαν την απόφασή τους.
- Παππού και Γιαγιά , σας αγαπάμε , θέλουμε να είμαστε μαζί , αλλά για λίγο καιρό αυτό δε θα γίνεται , για να σας προφυλάξουμε. Και έτσι χάσαμε την παρέα του Γιάννη και της Στέλλας.
  Και επειδή ένας κορονοϊός…  δεν μπορεί να μας νικήσει…. ,επικοινωνούμε μέσω viber και έτσι λύσαμε το πρόβλημα.
  Φίλοι μας , πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και αν χρειαστεί να κάνουμε και θυσίες.  Ακολουθούμε τις οδηγίες  ,για να μην κάνουμε κακό σε αγαπημένα μας πρόσωπα , αλλά και σε άλλους συνανθρώπους μας.   Και όπως μετά από κάθε κακοκαιρία πάντα βγαίνει ο ήλιος ,έτσι και τώρα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα δυνατότεροι κι σοφότεροι….

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ  ΠΟΥ  ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου