Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

"Φνινοπωρινή Κυριακή στη Νότια Ρόδο"

" Η ομορφιά σε όλη της το μεγαλείο"
" Το καινούριο Ξενοδοχείο που κτίζεται"


΄Ολες τις εποχές η Νότια Ρόδος είναι πανέμορφη. Μπορείς σε κάθε εποχή να χαρείς διάφορα πράγματα και να ζήσεις όμορφες στιγμές. Τη χθεσινή Κυριακή είχα την τύχη με φίλους να βρίσκομαι στη Νότια Ρόδο ,στο πιο όμορφο μέρος του νησιού.
Σάββατο βράδυ ,ο καιρός μουντός ,λίγα σύννεφα , δεν εμπόδισαν την παρέα να καθίσει έξω και να απολαύσει το κρασάκι με τα ψητά και τα ανέκδοτα του «ανεκδοτολόγου » της παρέας. ΄Ηταν μια αξέχαστη βραδιά.
Η Κυριακή μας βρήκε στην εκκλησία και μετά όλοι μαζί απολαύσαμε τον υπέροχο καφέ στην αίθουσα της εκκλησίας του Μεσαναγρού. Ο καιρός μουντός ,συννεφιασμένος ,αλλά ζεστός και υποφερτός. Στο Πλημμύρι που κατευθυνθήκαμε ήταν υπέροχα. Καλή παρέα ,κρασάκι ,γλυκά και νόστιμα φαγητά. Ο μόλος ανακαινισμένος ,έστεκε περήφανος ,αποκρούοντας τα κύματα που χτυπούσαν μανιασμένα πάνω του .Λίγοι ψαράδες προσπαθούσαν να ψαρέψουν υπομονετικά . Κάποιοι άλλοι καθισμένοι στην ταβέρνα ,απολάμβαναν τους νόστιμους μεζέδες. Απέναντι οι εργάτες δούλευαν στο Ξενοδοχείο που κτίζεται. Ξεκινάει από την παραλία και ανεβαίνει προς το βουνό ,σε αρκετή απόσταση. Όταν τελειώσει θα είναι το κόσμημα της περιοχής.
Κάποια πουλιά πετούσαν μακριά ,κυνηγημένα από τους κυνηγούς και κάποιοι γεωργοί ζευγάριζαν τα χωράφια τους ,ετοιμάζοντάς τα για τη σπορά.
Όμορφη μέρα ,όμορφες στιγμές ,ευτυχισμένοι οι άνθρωποι που τις απολαμβάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου