Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

" Υποψήφιοι για το Τοπικό Συμβούλιο από το Μεσαναγρό στις Δημοτικές εκλογές"


Στις 7 του Νοέμβρη 2010 θα γίνουν οι εκλογές για τον ενιαίο Δήμο της Ρόδου . Στο Μεσαναγρό υποψήφιοι για το Τοπικό Συμβούλιο είναι.

Παράταξη Στάθη Κουσουρνά « Αλλάζουμε τη Ρόδο »

1) Καραγιάννη Βασιλεία –Θεανώ
2) Λάμπρου Χαράλαμπος
3) Ξίπας Κωνσταντίνος
4) Μιχαήλ Ιωάννα –Νεκταρία

Παράταξη Γιώργου Χατζημάρκου « Η Ρόδος μπροστά»

1) Θαρρενός Ιωάννης
2) Καλαντζή-Μαρασιώτη Ταξιαρχούλα(Τούλα)
3) Μανωλά Σταματία (Τούλα)
4) Ματθαίος Μιχαήλ- ΄Αγγελος

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους . Ως γνωστό ο Μεσαναγρός εκλέγει 3 Τοπικούς Συμβούλους. 2 από τον πλειοψηφούντα Συνδυασμό στο χωριό και 1 από τη μειοψηφία.
Θα θέλαμε από τη μεριά μας να τονίσουμε κάποια πράγματα. Είμαστε ένα χωριό με πολλά προβλήματα. Οι μόνιμοι κάτοικοι λιγοστοί και οι Μεσαναγρενοί που τουλάχιστον επισκέπτονται το χωριό τα Σαββατοκύριακα όχι πολλοί. Θα τονίσουμε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια κάποιοι εκλέγονται στο Τοπικό Συμβούλιο και δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματά του ,ούτε καν έρχονται στο χωριό. Δεν ξέρω γιατί κατεβαίνουν υποψήφιοι και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν…
Οι σημερινοί υποψήφιοι είναι νέοι και αυτό είναι ευχάριστο. Δε φτάνει όμως αυτό. Ας αναρωτηθούν αν επισκέπτονται το χωριό ,αν γνωρίζουν τα προβλήματά του και κάποιοι αν το ξέρουν… Αυτό όμως το προσπερνάμε. Από την επόμενη της εκλογής τους, θα θέλαμε να τους βλέπουμε στο χωριό ,να ενδιαφέρονται για τα προβλήματά του. Όχι μόνο τους εκλεγμένους να βλέπουμε αλλά και τους μη εκλεγμένους Να τους βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα, στις εκδηλώσεις, στις γιορτές και σε ότι αφορά το χωριό μας.

Διαφορετικά θα τους ονοματίσουμε, θα τους ζητήσουμε εξηγήσεις και ευθύνες.

Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α

2 σχόλια:

  1. αν πραγματικα αγαπαμε και θελουμε να βοηθησουμε το χωριο μας να λυση τα προβληματα του πρεπει να αφησουμε τα προσωπικα και πολιτικα ωφελη και ενωμενοι να πραξουμε αυτα που πρεπει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου.Αλλά δυστυχώς βλέπεις τι γίνεται...Μπαίνουν υποψήφιοι για το δικό τους συμφέρον και όχι του χωριού. Σε αυτό φταίμε και εμείς που χρόνια τώρα συντηρούμε αυτές τις καταστάσεις ,ο καθένας με τον τρόπο του.Σε ευχαριστώ για την πρόταση ,αλλά και η ανωνυμία δε βοηθάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή