Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΚΟΛΟΣΣΟΥ"



                                                        




                                        Προς Την Τοπική Επιτροπή Μπάσκετ Δωδεκανήσου
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη μη διεξαγωγή του μίνι πρωταθλήματος στο μπάσκετ. Εδώ και δυο μήνες, τα παιδιά μας που ανήκουν στην ομάδα του Κολοσσού ,άρχισαν προπονήσεις ,αγόρασαν  καινούριες στολές  και περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία να αρχίσει το πρωτάθλημα στο τέλος του μήνα. Ξαφνικά έμαθαν ότι το πρωτάθλημα δε θα γίνει…. και οι απορίες τους ,έγιναν ερωτήσεις ,που ζητούν απαντήσεις. Γιατί…….
   Οι υπεύθυνοι που ακύρωσαν το πρωτάθλημα δεν ήξεραν… ή δεν γνώριζαν… αν επαρκούσαν οι διαιτητές….. Οι όποιες δικαιολογίες τους δεν ευσταθούν …..
                                                         Κύριοι
  Όταν έχετε να κάνετε με μικρά παιδιά πρέπει να είστε σοβαροί, συνεπείς ,υπεύθυνοι και προπάντων παιδαγωγοί. Υποσχεθήκατε στα παιδιά πρωτάθλημα… και ξαφνικά η ασυνέπειά σας  σε  όλο το μεγαλείο της, το ακυρώνει. Πέστε μας τι θα πούμε σε αυτά τα παιδιά… Τι παράδειγμα προς μίμηση είστε ,όταν οι υποσχέσεις σας δεν πραγματοποιούνται. Έτσι θα αναβαθμίσουμε το άθλημα και θα φέρουμε τα παιδιά στα γήπεδα…..
    Τα παιδιά μας ,μας ζήτησαν να μάθουν  ποιοι είστε και θέλουν  να σας γνωρίσουν. Θέλουν να δουν ποιοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να διοργανώσουν ένα παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ και να τους  πείτε το γιατί….
   Δε γνωρίζουμε  ποιοι είστε , αν έχετε σχέση με το άθλημα και αν γνωρίζετε από παιδιά και την ψυχολογία τους.  Αυτό που γνωρίζουμε  είναι ότι αθετήσατε την υπόσχεση στα παιδιά, για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος μπάσκετ, τα πληγώσατε , φανήκατε ασυνεπείς , δώσατε το κακό παράδειγμα αφερεγγυότητας και η πράξη σας αυτή θα γίνει αφορμή ,πολλά παιδιά να απομακρυνθούν από τα γήπεδα. Για όλους τους παραπάνω λόγους και αφού συναισθανθείτε το λάθος σας ,ζητήστε συγγνώμη από το Δωδεκάχρονα παιδιά και     
                                              ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ….
 Πιστέψτε μας  αυτή θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά σας  στο Μπάσκετ της Δωδεκανήσου.   
                                       Οι Γονείς των παιδιών της ομάδας του Κολοσσού
                       
                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου