Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

" Συνάντηση γυναικών που κατάγονται από το Μεσαναγρό στο Ακταίον "

" Εικόνα από τη συνάντηση γυναικών "
'" Ο Δήμαρχος Νότιας Ρόδου κ. Μανόλης Σαββής απαντά σε ερωτήματα των γυναικών "


" Μια παρέα από τις γυναίκες που πήραν μέρος"

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαναγρού έγινε χθες στο Ακταίο συνάντηση γυναικών που κατάγονται από το Μεσαναγρό. Πάνω από 50 γυναίκες κατέκλυσαν την αίθουσα του Ακταίον και άκουσαν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Καραγιάννη Γιάννη το σκοπό της σύναξης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό. Οι γυναίκες εξέφρασαν τις απόψεις τους ,υπέβαλαν αιτήματα και υποσχέθηκαν να είναι κοντά στο Σύλλογο.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Νότιας Ρόδου κ. Μανόλης Σαββής , ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Τσαμπίκος Χατζηκώστας και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου. Ο Δήμαρχος έδωσε απαντήσεις στα προβλήματα που ετέθησαν και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίζει να βοηθά το Σύλλογο . Απάντησε για την πορεία των εργασιών του Μουσείου ,για τα Κτήματα του Κάμπου και για τα προβλήματα του χωριού. Απαντήσεις έδωσε και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Τσαμπίκος Χατζηκώστας.
΄Ηταν μια επιτυχημένη εκδήλωση , που άρεσε σε όλους και επιθυμία τους είναι να επαναλαμβάνεται συχνότερα. Το νέο ραντεβού έκλεισε για τις 8 Αυγούστου στο χωριό ,όπου θα γίνει η καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου.