Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

" ΄Ετοιμη η αίθουσα γυναικών "
















Μετά την αίθουσα που δημιούργησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος με τη βοήθεια του Δήμου στο σχολείο ,για παιδιά και μεγάλους ,άλλη μια αίθουσα έγινε με τη συνεργασία του Δήμου ,της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και του Πολιτιστικού Συλλόγου. Η αίθουσα αυτή είναι για τις γυναίκες του χωριού. Βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και είναι ο παλιός ξενώνας. ΄Ηταν μια αποθήκη εγκαταλελειμμένη και με τη συνεργασία των παραπάνω φορέων έγινε κάτι ξεχωριστό.
Η αίθουσα έχει κουζίνα, ψυγείο ,τηλεόραση και πιστεύουμε ότι θα είναι το στέκι των γυναικών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται για μαγείρεμα, όταν γίνονται στο χώρο οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου. ΄Ηδη η αίθουσα λειτουργεί εδώ και δύο Κυριακές και μετά την εκκλησία όλοι μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους και το πρωινό τους.
Αποδείχθηκε για μια άλλη φορά ότι όπου υπάρχει θέληση ,τα πάντα μπορούν να γίνουν. Αποδείχθηκε επίσης ότι η συνεργασία αποδίδει καρπούς και τα αποτελέσματα είναι ορατά.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί το Δήμο Νότιας Ρόδου ,την Εκκλησιαστική Επιτροπή και όλους όσοι συνέβαλαν ,για να γίνει αυτή η αίθουσα.