Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

" 2 χρόνια με το blog -messanagros-rhodes.blogspot.com"


Ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια από αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε ,μεγαλώσαμε και ζήσαμε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας. Θα προσπαθήσουμε να σας γνωρίσουμε τον τόπο αυτό ,το μικρό χωριουδάκι μας ,που βρίσκεται στη Νότια Ρόδο ,87 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου .Είναι ένα μικρό χωριουδάκι με λίγους μόνιμους κατοίκους .Αρκετοί βρίσκονται στην πόλη της Ρόδου ,πάρα πολλοί στην Αυστραλία και αρκετοί στην Αμερική. Με όλους αυτούς θα επικοινωνούμε ,θα τους κάνουμε να ξαναζήσουν στιγμές αξέχαστες και όλοι οι άλλοι σιγά σιγά ,ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας ,θα γνωρίσουν αυτόν τον τόπο. Τα ήθη, έθιμα ιστορία ,περιοχές και ότι άλλο το αφορά.
Με αυτά τα λόγια ξεκινήσαμε στην πρώτη μας ανάρτηση. Θέλαμε να σας γνωρίσουμε το χωριό μας ,να επικοινωνούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε αυτόν τον τόπο. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Γράψαμε για την ιστορία του , τα ήθη και έθιμά του , τις εκκλησιές του ,τα σχολεία ,τα πανηγύρια του, τις εκδηλώσεις και σας το γνωρίσαμε μέσα από χιλιάδες φωτογραφίες που αναρτήσαμε.
Αποκτήσαμε πολλούς αναγνώστες και φίλους από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Ειδικά οι μετανάστες από την Αυστραλία είναι φανατικοί μας αναγνώστες.
Πέρασαν ακριβώς 2 χρόνια από τότε. 18 Αυγούστου 2008 , ημέρα Δευτέρα . Σήμερα 18 Αυγούστου 2010 ,νιώθουμε πιο δυνατοί ,πιο σίγουροι και πιστεύω καλύτεροι . Το blog μας έχει συνδεθεί με τα blogs όλης της Ρόδου και πανελλαδικά με το SYNC στο οποίο συμμετέχουν blogs από όλη την Ελλάδα. Οι αναρτήσεις μας ανέρχονται στις 348 και από τα άρθρα αυτά ,πολλά έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες , περιοδικά και άλλα blogs .
Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και πιστεύουμε στη συμπαράστασή σας και στη βοήθειά σας.
Σας ευχαριστούμε και Χρόνια μας Πολλά.

4 σχόλια: