Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

" Εισαχθέντες στα Πανεπιστήμια από Μεσαναγρό"


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ

Συγχαρητήρια στα παιδιά που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια
Μπορεί να είμαστε ένα μικρό χωριουδάκι, αλλά σε πολλά θέματα συμπεριφερόμαστε σαν μεγάλο χωριό και έχουμε παράδοση. Ιδιαίτερα οι νέοι μας διακρίνονται σε πολλούς τομείς. Σήμερα από το χωριουδάκι αυτό έχουν βγει αρκετοί εκπαιδευτικοί, οικονομολόγοι ,γιατροί ,ελεύθεροι επαγγελματίες ,αλλά πάνω από όλα καλοί και φιλόξενοι άνθρωποι.

Τα τελευταία χρόνια πολλά παιδιά εισάγονται στα Πανεπιστήμια και μάλιστα και με καλή σειρά. Τη φετεινή χρονιά εισάγονται 4 παιδιά .

Οι εισαχθέντες είναι.
1 ) Τσιρίγκα Τσαμπίκα Νεκταρία - Ιατρική Κρήτης – Ηράκλειο
2 ) Καραγιάννης Μιχαήλ - Ευελπίδων (ΣΣΕ)- ΟΠΛΑ-ΓΕΝ ΣΕΙΡΑ
3 ) Βατενός Μιχαήλ - - Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης – Ηράκλειο
4 ) Θαρρενός Κωνσταντίνος - Τεχν. Εκπ/ση - ΣέρρεςΣ υ γ χ α ρ η τ ή ρ ι α

Στα παιδιά αυτά ,καλές σπουδές ,καλή διαμονή και πάνω από όλα υγεία. Αυτή τη στιγμή κάνατε ένα από τα πολλά βήματα που χρειάζονται και ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι. Και μη ξεχνάτε οι σπουδές δεν είναι το παν , αν δε συνοδεύονται από ένα ηθικό και συγκροτημένο χαρακτήρα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού σας συγχαίρει για μια άλλη φορά και σας υπενθυμίζει ότι όπου και αν βρίσκεστε να έχετε στη ψυχή και στο μυαλό σας, το μικρό χωριουδάκι μας ,από όπου κατάγεστε.

Στα παιδιά που δεν εισήχθησαν κουράγιο ,η ζωή είναι μπροστά σας και δε σταματά εδώ. Πολλές φορές μια αποτυχία είναι η αρχή μιας μεγάλης επιτυχίας.