Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

"Εκδήλωση στο Μεσαναγρό από τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου"

" Σαββής,Παλαιολόγου,Κάπρος,Χατζηκώστας,Λάμπρου"
" Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου απευθύνει χαιρετισμό"
"Ο Γιατρός Μ. Διαμαντής ,φίλος του Μεσαναγρού ,παρών"
" Η αίθουσα γεμάτη από κόσμο"
" Μανόλη ,σε στενοχώρησαν λίγο οι Μεσαναγρενοί,αλλά εσύ απέδειξες ότι αγαπάς το χωριό"
" Οι μεζέδες καλοί ,το κρασί άφθονο και το κέφι μεγάλο"
" Η νεολαία παρούσα"
" Αν και ψηφίζεις στη Λαχανιά Παναγιώτη ,το αίμα νερό δε γίνεται"

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους συγχωριανούς του ,που τον ανέδειξαν Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μεσαναγρού , με την παράταξη Κουσουρνά, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Μπάμπης Λάμπρου , οργάνωσε εκδήλωση το Σάββατο 13 Νοέμβρη στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσαναγρού . Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νότιας Ρόδου και νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος ,κ. Μανόλης Σαββής, ο Αντιδήμαρχος Νότιας Ρόδου και νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος ,κ. Μ. Παλαιολόγου , ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γενναδίου κ. Κάπρος ,ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μεσαναγρού κ. Τ. Χατζηκώστας και πολλοί Μεσαναγρενοί. Η βραδιά κύλισε ευχάριστα και συνοδεύτηκε από μεζέδες και κρασί.

Από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μεσαναγρού κ. Μπάμπη Λάμπρου ,πήραμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή ,την οποία και δημοσιεύουμε.

Αγαπητοί Συγχωριανοί

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας στις Δημοτικές εκλογές και την εκλογή μου ως Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Μεσαναγρού. Η στήριξή σας με δυναμώνει και μου δίνει κουράγιο και πιστεύω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξαναζωντανέψουμε τον όμορφο τόπο μας και να λύσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν. Θα είμαι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα και θα επιδιώξω να είμαι ο Πρόεδρος όλων των Μεσαναγρενών.

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους ευημερία και πάνω από όλα υγεία.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μεσαναγρού

Μπάμπης Λάμπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου