Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

" Γαστρονομία- Τα Πιτταρούδια -8-"



                                                                   
                           " ΚΑΘΟΛΙΚΗ  ΠΙΖΗΜΟΛΑ -Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ"



                                ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ  -ΤΑ ΠΙΤΤΑΡΟΥΔΙΑ-8-

                                ΣΥΝΤΑΓΗ – ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΙΖΗΜΟΛΑ
      Τα  Πιτταρούδια μπορεί να είναι φαγητό ,αλλά και γλυκό. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε  με το γλυκό. Είναι ένα γλυκό εύκολο, γρήγορο και νόστιμο.

                                                 ΥΛΙΚΑ

    Αλεύρι, αλάτι, νερό ,ντομάτα, πιπέρι, κρεμμύδι , δυόσμο.

                                                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Αφού ανακατέψουμε τα παραπάνω υλικά  με νερό ,τα κάνουμε λίγο αραιά , παίρνουμε  μικρές ποσότητες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι που περιέχει λάδι καυτό. Τα πιτταρούδια μας αρχίζουν να ροδίζουν και τα βγάζουμε από το τηγάνι ,συνεχίζοντας να ρίχνουμε άλλα. Αφού τελειώσουμε το τηγάνισμα  τα τοποθετούμε σε μια τσανάκα και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη ή τους ρίχνουμε μέλι. Τα πιτταρούδια μας είναι έτοιμα για φάγωμα. ΄Ετσι σε λίγο χρόνο έχουμε ένα πεντανόστιμο γλυκό . Αρκετές φορές δε ρίχνουμε ζάχαρη ή γλυκό και τα τρώμε έτσι.

                                               ΚΑΛΗ  ΣΑΣ  ΟΡΕΞΗ