Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2016 ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ,ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Κ.Κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ"                                                              
                ΤΗΝ  ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ  29 ΜΑΙΟΥ  2016 ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ,ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ Κ.Κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ.

Τα τελευταία χρόνια  με πρωτοβουλία του  Παπα-Αγαθάγγελου  τελείται  μνημόσυνο  στη μνήμη των Ιερέων που διακόνησαν στον Ιερό Ναό του Ταξιάρχη Μιχαήλ ,στον Μεσαναγρό. Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Παπα-Αγαθάγγελου ,ανάμεσα σε πολλές άλλες που ‘εχει αναλάβει  .
     Φέτος θα παραστεί και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Κύριλλος ,ο οποίος επισκέπτεται πολλές φορές τον Μεσαναγρό και οι χωριανοί ανταποδίδουν την αγάπη τους και το σεβασμό τους στο πρόσωπό του.
                  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΣΤΙΚΗ     ΕΠΙΤΡΟΠΗ             
Την Κυριακή 29 Μαίου στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Μεσαναγρού θα Ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Κύριλλος όπου και θα τελέσει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των εν τώ ιερώ ναώ των Ταξιαρχών διακονησάντων Ιερέων.
Εκ της Εκκλ. Επιτροπής.
      Παρακαλούμε όλους τους Μεσαναγρενούς  να τιμήσουν με την παρουσία τους το Μνημόσυνο που θα τελεστεί στο χωριό
  Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας η Εκκλησιαστική Επιτροπή θα δεξιωθεί τους πιστούς ,στο Πνευματικό κέντρο του χωριού.