Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

"Εκδηλώσεις στη Νότια Ρόδο"

Φράγμα Απολακκιάς
Φράγμα Απολακκιάς


Επίσκεψη του Υπουργού κ.Αριστοτέλη Παυλίδη στο Μεσαναγρό


Παρουσίαση του βιβλίου " ¨Αγιος Γεώργιος Βάρδας"



Βράβευση παιδιών που πέρασαν στα Πανεπιστήμια



Εκδήλωση στο φράγμα Απολακκιάς










Στις 27 Δεκεμβρίου ,ημέρα Σάββατο και στις 3 η ώρα, στο φράγμα Απολακκιάς παρουσιάστηκε το βιβλίο " ¨Αγιος Γεώργιος Βάρδας "του Δρ Ιωάννη Βολανάκη,εφόρου αρχαιοτήτων. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Δήμος Νότιας Ρόδου. Το βιβλίο παρουσίασε ο δάσκαλος Κώστας Γιάννουστας . Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλος ,ο Δήμαρχος Ν. Ρόδου κ. Μανόλης Σαββής και πλήθος κόσμου.





Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν τα παιδιά που φοιτούσαν στο Λύκειο Γενναδίου και τα παιδιά που κατάγονται από τη Ν. Ρόδο και πέρασαν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. ΄Ηταν μια 'ομορφη εκδήλωση, που την έκανε πιο εντυπωσιακή το φυσικό περιβάλλον και η θέα του φράγματος.










Επίσκεψη του Υπουργού Αριστοτέλη Παυλίδη στο Μεσαναγρό










Στις 28 Δεκεμβρίου ,ημέρα Κυριακή ,επισκέφθηκε το Μεσαναγρό ο Υπουργός κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, για να παρακολουθήσει τις εργασίες που γίνονται στο Μουσείο Διαχρονικής Ιστορίας Ν. Ρόδου.Ως γνωστό το έργο επιχορηγήθηκε από τον κ. Υπουργό , όταν ήταν Υπουργός Αιγαίου. Το έργο βρίσκεται προς το τέλος του και όπως είπε ο Δήμαρχος κ. Μανόλης Σαββής , θα γίνει μελέτη που θα αφορά τη λειτουργία του Μουσείου.










Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Μεσαναγρού










Στις 18 Ιανουαρίου 2009, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 θα συνεδριάσει το Τοπικό Συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα.





Κτήματα Κάμπου





Πορεία εργασιών Μουσείου Διαχρονικής Ιστορίας Ν. Ρόδου





Στη συνεδρίαση θα παραστούν ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.





Το Τοπικό Συμβούλιο ,καλεί όλους τους Μεσαναγρενούς να πάρουν μέρος ,να εκφέρουν τις απόψεις τους και να βοηθήσουν στη λύση των προβλημάτων του χωριού.