Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

" Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαναγρού"


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ
« Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ»




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού ανακοινώνει τα παρακάτω στα μέλη του.
Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και στις αρχές Ιανουαρίου 2011 ,θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο χρόνος και ο τόπος των εκλογών θα ανακοινωθούν από το Σύλλογο και μέσω εφημερίδων.

Αγαπητοί Συγχωριανοί

Η χρησιμότητα του Συλλόγου είναι γνωστή. Όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλε στη ζωή μας με πολλούς τρόπους. ΄Εχει διοργανώσει χοροεσπερίδες, πανηγύρια ,έφτιαξε αίθουσες στο χωριό για νέους και γυναίκες , έμαθαν αρκετά παιδιά παραδοσιακούς χορούς και γενικά είναι ο κρίκος που συνδέει όλους τους Μεσαναγρενούς ,όπου και αν βρίσκονται. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και λόγω της διασποράς των Μεσαναγρενών ,τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Το χωριό αδειάζει και οι περιουσίες και τα κοινά συμφέροντά μας κινδυνεύουν .Πρέπει λοιπόν να υπάρχει κάτι που να μας ενώνει, να μας φέρνει σε επαφή ,για να μπορούμε να επιλύουμε τα προβλήματα και να διατηρούμε την καταγωγή μας.


Σας παρακαλούμε λοιπόν να πάρετε μέρος στις εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου, να θέσετε υποψηφιότητα ,να συζητήσουμε για τα προβλήματά μας ,να προτείνουμε λύσεις και η ημέρα αυτή να γίνει η αρχή μιας καινούριας εποχής.

Ρόδος 23 Δεκεμβρίου 2010

Από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαναγρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου