Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Νέα από το Μεσαναγρό"

" Η πιο συγκηνητική στιγμή των τελευταίων χαιρετισμών . Ο παπα-Ματθαίος , ψάλλει ξανά τους χαιρετισμούς"

" Η Εκκλησία κατάμεστη από κόσμο"



" Μια όμορφη αλλά και συγκηνητική στιγμή,ο Παπα-Ματθαίος ,παρών"





" Στιγμές από τη δεξίωση που ακολούθησε."







" Τα εδέσματα πλούσια και γευστικά"









" Το Τοπικό Συμβούλιο συνεδριάζει"











¨Στιγμές από τη δεξίωση""













" Το τσάι του βουνού ,ζεστό και πεντανόστιμο"















" Οι δυο Επιτρόπισσες, οι ψυχές των εκδηλώσεων. Νάστε καλά."

















Το τριήμερο Παρασκευή ,Σάββατο ,Κυριακή , το χωριό ξαναζωντάνεψε . Γέμισε από κόσμο και οι παιδικές φωνές ξαναγέμισαν τα σοκάκια του χωριού.
Την Παρασκευή 30 Μαρτίου έγιναν οι τελευταίοι χαιρετισμοί . Από την πόλη της Ρόδου ένα λεωφορείο και πολλά ιδιωτικά αυτοκίνητα ήρθαν στο χωριό και μετέφεραν κόσμο για τους τελευταίους χαιρετισμούς ,μια συνήθεια που έχει γίνει έθιμο. Το λεωφορείο ήταν προσφορά της Εκκλησιαστικής Επιτροπής. Η εκκλησία ήταν κατάμεστη από κόσμο με την παρουσία τριών Παπάδων . Του Παπα-Γιάννη από την Απολακκιά, του Παπα-Σάββα από την Αρνίθα και του Παπα-Ματθαίου του χωριού , που έχει συνταξιοδοτηθεί. Η πιο όμορφη στιγμή των χαιρετισμών ήταν, όταν ο Παπα-Ματθαίος , έψαλλε τους χαιρετισμούς. ΄Ολο το εκκλησίασμα συγκινήθηκε, γιατί ξανάκουσε τον Παπά του, να ψάλλει. Από μας μια ευχή . Νάσαι καλά Παπα-Ματθαίο και να συνεχίσεις όποτε μπορείς να ψάλλεις .
Μετά το τέλος των χαιρετισμών η Εκκλησιαστική Επιτροπή έκανε δεξιώθηκε τους προσκυνητές στο χοροστάσι , προσφέροντας ζεστό τσάι και διάφορα εδέσματα. Συγχαρητήρια στην Εκκλησιαστική Επιτροπή για ότι προσφέρει στο χωριό.
Την Κυριακή ,το Τοπικό Συμβούλιο Μεσαναγρού ,συνεδρίασε στο κτήριο του Σχολείου ,με θέματα που αφορούν την ύδρευση και άρδευση . Επίσης επισκέφθηκε διάφορα σημεία του χωριού , για να λύσει προβλήματα . Παρόντες ο Πρόεδρος του Τοπικού κ. Μπάμπης Λάμπρου, ο κ. Γιώργος Σαββίδης, Πρόεδρος, Τοπικού Αρνίθας ,οι Προϊστάμενοι του Δημοτικού Διαμερίσματος Ν. Ρόδου κ. Μιχάλης Σισκαμάνης και Μιχάλης Ξίπας και Τεχνικό Προσωπικό. Μια καλή προσπάθεια που πρέπει να γίνεται τακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου