Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

" Νέα από το Μεσαναγρό"




 " Ο Παπα-Αγαθάγγελος,όπως κάθε Κυριακή στο κήρυγμά του,απλός ,κατανοητός,χαίρεσαι να τον ακούς"
 " Μ.Πιζήμολας,ο Ιεροψάλτης του ναού.Το Γενάρη αναχωρεί για Αυστραλία.Η απουσία του θα είναι αισθητή"
 " Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Εκκλησιαστικής Επιτροπής ,για βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη".
 " Ο πολυέλαιος σχεδόν έτοιμος.Παραδοσιακός ,με κεριά. Οι αρχές παρούσες".
                                                                
" Παναγιώτης Καραγιάννης ,ο μάστορας,Μιχάλης Καραγιάννης, πρώην Γραμματέας της Κοινότητας".




                                               Νέα από το Μεσαναγρό

-         Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα το μάζεμα των ελιών. Αρκετοί χωριανοί συνεχίζουν  και όπως λένε η φετινή χρονιά ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες.
-         Ο Παπα-Αγαθάγγελος και η εκκλησιαστική Επιτροπή, συνεχίζουν να μαζεύουν τρόφιμα ,παιχνίδια και ρούχα ,για να βοηθηθούν άπορες οικογένειες. Τελευταία ημέρα είναι η ερχόμενη Κυριακή. ΄Οσοι θέλουν να βοηθήσουν ,ας φέρουν ότι μπορούν και να τα παραδώσουν στην εκκλησιαστική Επιτροπή.
-         Στολίστηκε από το Δήμο εορταστικά το χωριό. Κάτι άλλαξε βέβαια ,αλλά χρειάζεται ακόμη προσπάθεια. Σίγουρα πρέπει να βοηθήσει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος.
-         Συνεχίζεται η κατασκευή παραδοσιακού πολυέλαιου από ξύλο και σίδερο ,από τον κ.Καραγιάννη Παναγιώτη. Τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμος και θα μπει στην εκκλησία. Απομένουν μερικές λεπτομέρειες.
-         Την Παρασκευή  21 Δεκεμβρίου θα τελεστεί  Μεσανυχτική στην Κοίμηση της Θεοτόκου. ΄Οσοι  θέλετε ,μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Μεσανυχτική λειτουργία την Παρασκευή στις 9 το βράδυ.
-         Κάνουμε έκκληση σε όλους τους  Μεσαναγρενούς ,να κάνουν Χριστούγεννα στο χωριό .Είναι μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε και να ανανεώσουμε την αγάπη μας στον τόπο μας.
-         Τελειώνοντας παρακαλούμε όλους τους χωριανούς να τελούν τα μυστήρια  στο χωριό, γιατί και  καλό παπά έχουμε και η συνάθροιση του κόσμου ζωντανεύει τον τόπο.

                 ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

                                          ΧΡΟΝΙΑ   ΠΟΛΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου