Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

" ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΞΙΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ"




                                                                




       ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ  Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΞΙΠΑΣ ,

                                 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.


Στη χοροεσπερίδα που  έγινε στο Μεσαναγρό με την ευκαιρία της γιορτής του Πολιούχου του χωριού Ταξιάρχη Μιχαήλ ,τιμήθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο, την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον Πολιτιστικό Σύλλογο , ο Μιχάλης Ξίπας. Σε μια κατάμεστη αίθουσα όλοι οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν αυτήν την ενέργεια ,γιατί όλοι γνωρίζουν την αγάπη του στο Μεσαναγρό και την προσφορά του όχι μόνο στο Μεσαναγρό, αλλά και σε όλη την Νότια Ρόδο.
     Ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Χατζηιωάννου , ο Αντιδήμαρχος κ. Παλαιλόγου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Παπατσή  και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Λάμπρου  , μόνο καλά λόγια και εγκώμια είχαν να πουν. Μηνύματα έστειλαν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Κουσουρνάς  και ο πρώην Δήμαρχος Νότιας Ρόδου κ. Σαββής ,που ο Μιχάλης Ξίπας ήταν στενός  συνεργάτης του.
   Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Αιδεσιμώτατος  Πατέρας Αγαθάγγελος, ιερέας του Μεσαναγρού , ο οποίος τόνισε την προσφορά του Μιχάλη. Στη συνέχεια ο τιμηθείς άνοιξε το χορό και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες.

 Εμείς ως BLOG  ,πριν αρκετό καιρό ,αναγνωρίζοντας την προσφορά του Μιχάλη Ξίπα , κάναμε ειδικό αφιέρωμα  ,για την προσφορά  του. Γράψαμε και δημοσιεύσαμε το παρακάτω κείμενο.

  
                           Μιχάλης  Ξίπας , ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές


Σας έτυχε να βρεθείτε κάπου μακριά ,να μείνετε από αυτοκίνητο , να πάθετε μια ζημιά και κάποιος σαν από μηχανής Θεός , να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το πρόβλημα…. Ο Μιχάλης Ξίπας είναι ο άνθρωπος ,που το όνομά του είναι γνωστό σε όλη τη Νότια Ρόδο. Είναι ο από μηχανής Θεός.
     Γεννήθηκε στο Μεσαναγρό ,όπου τέλειωσε το Δημοτικό Σχολείο. ΄Εμαθε την τέχνη του ηλεκτρολόγου ,άνοιξε δικό του μαγαζί και εργάστηκε πολλά χρόνια ,ως ηλεκτρολόγος ,μέχρις ότου διοριστεί στο Δήμο Νότια Ρόδου , εδώ και 15 χρόνια. Είναι η ψυχή του Δήμου. Δεν υπολογίζει ωράριο, ημέρα ή νύχτα, προκειμένου να βοηθήσει να λυθούν προβλήματα. Η Νότια Ρόδος είναι τόπος τουριστικός και πρέπει όλα να είναι σε τάξει. Πρόβλημα νερού, ο Μιχάλης ,πρόβλημα ηλεκτρολογικό ,ο Μιχάλης ,πρόβλημα αυτοκινήτου ,τρακτέρ, ο Μιχάλης.
      ΄Ετυχε ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαναγρού να συνεργαστώ μαζί του. ΄Ολοι οι Σύλλογοι των χωριών ,σε αυτόν αποβλέπουν ,για να είναι πετυχημένη η εκδήλωσή τους. Εργάζεται από το πρωί ως το βράδυ ,δεν υπολογίζει ωράριο και πάντα ότι και να του ζητηθεί ,θα βοηθήσει. Λίγοι υπάλληλοι είναι τόσο πολύ αφοσιωμένοι στο έργο τους.
    Για το μικρό μας χωριό ,το Μεσαναγρό ,ο Μιχάλης, είναι η όαση ,μέσα στη έρημο. Πόσα προβλήματα του χωριού δεν έχει λύσει και πόσους χωριανούς δεν έχει βοηθήσει, σε ότι του ζητηθεί…
      Μιχάλη ,είσαι υπόδειγμα υπαλλήλου και σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον τόπο. Ευχόμαστε ο Θεός να σου δίνει υγεία ,για να συνεχίσεις αυτό που εσύ λες «καθήκον»


                                                        
 " Παρών σε κάθε εδήλωση"
 " ΟΙ βλάβες είναι παιχνιδάκι........"
 " Ο Πολιτιστικός Σύλλογος τον έχει πάντα αρωγό"
 " Μ. Ξίπας και Δήμος είναι ένα, ως να είναι το σπίτι του"
 " Πρόεδρος Τοπικού Μπ.Λάμπρου,Μ. Αρντίτταλης Εκκλησιαστική Επιτροπή ,έχοντας στη μέση το Μιχάλη. Ησυνεργασία των Φορέων άψογη"
 " Ο Πρόδρος του Τοπικού ευχαριστεί το Μιχάλη ,για την προσφορά του"
 

 " Ο Παπα-Αγαθάγγελος ,απονέμει την τιμητική πλακέτα στο Μ. Ξίπα"

 " Νάσαι καλά Μιχάλη και πάντα να βοηθάς το μικρό χωριουδάκι μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου