Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

" Σαββατοκύριακο στο Μεσαναγρό"

"Πρόεδρος Τοπικού,Λάμπρου,Μουσειολόγος ,Σησαμάκης ,Μπίλλης ,Δάσκαλος,άπιαστοι ψήστες"

" Αυτός ο Μπάμπης δεν πιάνεται. Ως και το Μουσειολόγο έβαλε να ψήνει "" Παρέα από γυναίκες.Βοήθησαν πολύ στη συζήτηση για τη γαστρονομία"

" ΄Παρέα ανδρών με αρχηγό το Διευθυντή Προσωπικού του Δήμου Μιχάλη Ξίπα"" Ο Παπαδημητρίου χαμογελαστός απολαμβάνει τα σουβλάκια του Τσαμπίκου"

" ¨Αλλη μια καλή περέα"Το Σαββατοκύριακο επεφύλασσε εκπλήξεις σε όσους βρέθηκαν στο χωριό. Πράγματι περάσαμε καλά δύο μέρες . Καθώς φτάσαμε στο χωριό ,υπήρχε ένα συστημένο γράμμα από το Μιχάλη Μάνη ,από την Αυστραλία ,που έστειλε ένα ποσό για να διασκεδάσουν όσοι ήταν στο χωριό. Πράγματι το βράδυ πάνω από 40 άτομα καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι και απολαύσαμε τους μεζέδες του Τσαμπίκου.
Στο χωριό βρισκόταν και ο Μουσειολόγος και Συντηρητής έργων Νίκος Σησαμάκης ,από την Κρήτη, που ανέλαβε τη μελέτη για το Μουσείο. ΄Ηταν μια καλή ευκαιρία . Κάθισε μαζί μας και κουβέντιασε αρκετά με τις γυναίκες του χωριού ,για γαστρονομία και έθιμα. Την Κυριακή ο κ. Σησαμάκης , με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Λάμπρου, τον Επίτροπο κ. Αρνίτταλη και τον υποφαινόμενο ,επισκεφθήκαμε τα σπίτια του χωριού και έγινε καταγραφή των αντικειμένων που θα κοσμήσουν το Μουσείο ΄Ηταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη. Κάθε σπίτι έκρυβε και μια έκπληξη