Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

"Ελάτε στην Αμαράντειο ,που γιορτάζει τα 100 χρόνια της"



Η  Αμαράντειος Σχολή είναι από τα πιο όμορφα νεοκλασσικά κτήρια της Ρόδου. Κτίστηκε το 1911 από τα αδέλφια Γεώργιο και Δέσποινα Αμάραντου.
   Πρόκειται για ένα νεοκλασσικό κτήριο που αποτελείται από ισόγειο , με ημιυπόγειο ,λιθόκτιστο, με κεραμοσκεπή στέγη. Στο κέντρο της πρόσοψης μια μεγάλη εσοχή ,ορίζεται από τέσσερις κίονες. Το κτήριο διατηρείται σε καλή κατάσταση και φιλοξενεί το 7ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης της Ρόδου.
 Φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ύπαρξης . 100 χρόνια ιστορίας,100 χρόνια     πνευματικής προσφοράς  στα νιάτα της πόλης .
Η Διευθύντρια του Σχολείου και το Διδακτικό προσωπικό ,διοργανώνουν τριήμερες εκδηλώσεις , για να τιμήσουν την προσφορά της σχολής  στην πόλη της Ρόδου.
Αξίζει τον κόπο ,όλοι οι Ροδίτες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα όσοι φοίτησαν στη Σχολή . Θα είναι ένα τριήμερο αναμνήσεων , ένα τριήμερο διδαχής και ευχαριστιών σε όσους βοήθησαν και βοηθούν , να συνεχίζεται η προσφορά της σχολής στα νιάτα της πόλης μας.
   Συγχαρητήρια στη Διευθύντρια και το Προσωπικό της Σχολής ,για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών ,που δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί , σέβονται και τιμούν το παρελθόν , μάχονται για το παρόν και προετοιμάζουν τα νιάτα για το μέλλον.

   Μη διστάσετε λοιπόν να έρθετε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια προσφοράς της Αμαραντείου Σχολής ,για να αντλήσετε πίστη, ελπίδα και άρωμα πνευματικής ζωής.
                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου