Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

"Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε η γιορτή του Πολιούχου Μεσαναγρού ,Ταξιάρχη"

 " Η εικόνα του Ταξιάρχη"
 " ΟΙ Ιερείς από τα γύρω χωριά ,τίμησαν τη γιορτή με την παρουσία τους"
 " Οι άρτοι πολλοί"
 "Η εκκλησία έλαμπε"
 " Οι ψάλτες καλλίφωνοι"
 " Τιμήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη¨, ο επί πολλά χρόνια Ιεροψάλτης ,Μιχάλης Πιζήμολας
 " Η Τιμητική διάκριση στο Μιχάλη Πιζήμολα"
 "Τιμήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη ,ο Βασίλης Μανωλάς,για την προσφορά του στην εκκλησία"
 "Ο έπαινος που δόθηκε στο Βασίλη Μανωλά"
 " Περιφορά της εικόνας"
 " Εικόνα από τη Θεία Λειτουργία"
 " Η Εκκλησιαστική Επιτροπή δεξιώθηκε τους προσκυνητές"
           " Η παρουσία του κόσμου μεγάλη"                                                         Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε η γιορτή  του Πολιούχου Μεσαναγρού ,Ταξιάρχη.
                

  Πλήθος κόσμου από τα γύρω χωριά, από την πόλη της Ρόδου ,Παραδεισιώτες του Συλλόγου Αγία Μαρίνα και Μεσαναγρενοί ,  τίμησαν τη γιορτή του Ταξιάρχη. Η εκκλησία τόσο στον Εσπερινό ,όσο και την ημέρα της γιορτής, ήταν ασφυκτικά γεμάτη  από πιστούς.
Την παραμονή τελέστηκε ο Εσπερινός  ,έγινε περιφορά της εικόνας του Ταξιάρχη στο χωριό και ακολούθησε δεξίωση από την εκκλησιαστική Επιτροπή στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού ,τιμήθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου ο Ιεροψάλτης Μιχάλης Πιζήμολας  , γιατί χρόνια τώρα ψέλνει στον ναό ανιδιοτελώς. Επίσης τιμήθηκε ο Βασίλης Μανωλάς ,γιατί  ανακαίνισε το Πολιτιστικό Κέντρο ανιδιοτελώς και για άλλες προσφορές του στην εκκλησία.
Συγχαρητήρια και στους δύο και ευχόμαστε το παράδειγμά τους , να το ακολουθήσουν και άλλοι.
Σήμερα ,ημέρα της γιορτής του Ταξιάρχη , τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και ακολούθησε δεξίωση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής ,στους προσκυνητές.
Η Εκκλησιαστική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους προσκυνητές που παρευρέθηκαν στη γιορτή ,το Σύλλογο Αγία Μαρίνα από το Παραδείσι, τους Ιεροψάλτες και τους Ιερείς ,που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή.
Εμείς μπορούμε να πούμε ,ότι αυτές οι δύο ημέρες , ήταν ημέρες ξεχωριστές ,το χωριό απόκτησε ζωή  και γενικά όσοι το επισκέφθησαν έμειναν ικανοποιημένοι.
Συγχαρητήρια στην Εκκλησιαστική Επιτροπή , γιατί όλα λειτούργησαν άψογα και για μια ακόμη φορά  έδειξαν ότι το μικρό χωριό μας ,έχει αξιόλογους ανθρώπους.
Θα ήταν παράλειψη να μην συγχαρούμε και τον Ιερέα μας Παπα-Αγαθάγγελο ,γιατί ήταν η ψυχή των εκδηλώσεων.

 Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν και Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.