Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

"Νέα από την Εκκλησιαστική Επιτροπή Μεσαναγρού"



                           

                                                                




                                        Νέα από την Εκκλησιαστική Επιτροπή Μεσαναγρού


Τα τελευταία χρόνια οι εκκλησιαστικές  Επιτροπές του χωριού ,έχουν αναδείξει σπουδαίο έργο. Αξίζει ένα μπράβο σε όλες τις Επιτροπές και σε όσους απαρτίζουν  και τη σημερινή Επιτροπή ,η οποία πέρα από το σπουδαίο έργο που επιτελεί ,πολλές φορές έρχεται να συμπληρώσει κενά ,που αφήνουν άλλοι φορείς του χωριού. Από την Εκκλησιαστική Επιτροπή Μεσαναγρού ανακοινώνονται τα παρακάτω.

                                                       Πρόσκληση

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Μεσαναγρού , καλεί όλους τους χωριανούς ,την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Φώτων , να εκκλησιαστούμε όλοι μαζί στον Ταξιάρχη και να γιορτάσουμε τη γιορτή των Φώτων . Μετά τη Θεία Λειτουργία ,η Επιτροπή θα δεξιωθεί όλους τους χωριανούς στο Πολιτιστικό Κέντρο ,όπου θα κοπεί και η Βασιλόπιτα.

                                                       Ευχαριστήριο
          -Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Μεσαναγρού ,ευχαριστεί το κ. Παναγή  Καραγιάννη ,γιατί μετά την αναπαλαίωση της Κεντρικής Θύρας του ναού του Ταξιάρχη και την αναπαλαίωση στο Προσκυνητάρι ,τις ημέρες αυτές  παρέδωσε στην Επιτροπή Παραδοσιακό Πολυέλαιο ,φτιαγμένο από ξύλο και σίδερο ,ο οποίος και τοποθετήθηκε στο ναό.
Ευχόμαστε το παράδειγμά του να ακολουθήσουν και άλλοι.
Η Εκκλησιαστική Επιτροπή ευχαριστεί επίσης ,όσους χωριανούς βοήθησαν να τοποθετηθεί ο πολυέλαιος στο ναό. Αποδείξαμε ότι όταν είμαστε όλοι μαζί ,μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Τέλος ευχαριστεί , όσους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς  είπαν τα κάλαντα στο χωριό και ενίσχυσαν το εκκλησιαστικό ταμείο.

                    Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου