Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"Νέα από το Μεσαναγρό(16-6-2013)


                                                                              











                        ΝΕΑ   ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ  (16-6-2013)

Τα σχολεία έκλεισαν και περισσότεροι Μεσαναγρενοί θα επισκέπτονται το χωριό. ΄Ηδη έφτασαν και οι πρώτοι μετανάστες  Μεσαναγρενοί.

---- Κάθε Κυριακή ,η εκκλησία του Ταξιάρχη είναι γεμάτη από πιστούς ,που παρακολουθούν τη θεία Λειτουργία. Ο Παπα-Αγαθάγγελος ,κατάφερε να εκκλησιάζονται όλοι .. Μετά την εκκλησία ακολουθεί μια μικρή δεξίωση .

----Συνεχίζονται τα έργα στο καμπαναριό του Ταξιάρχη. Πιστεύουμε ότι σύντομα οι εργασίες θα τελειώσουν και θα δούμε το αποτέλεσμα.

---Οι γεωργοί δήλωσαν τα στρέμματά τους για επιδότηση, σε υπάλληλο που ήρθε στο χωριό. ΄Οσοι δεν πρόλαβαν  μπορούν να πάνε στη Διεύθυνση Γεωργίας, για να κάνουν τη δήλωση.

---- Οι εργασίες για το Μουσείο θα αρχίσουν περίπου αρχές Ιουλίου. Ο εργολάβος κ. Κάσδαγλης  ,που ανέλαβε το έργο , επισκέφθηκε το χωριό ,είδε το κτήριο ,τράβηξε αρκετές φωτογραφίες  και περιμένει την υπογραφή της σύμβασης ,για να  ξεκινήσει δουλειά.

---¨Όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος περιμένουμε Μεσαναγρενούς  μετανάστες στο χωριό. ΄Ηδη έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι από Αυστραλία και σήμερα Κυριακή ,από Αργεντινή.

Ευχόμαστε καλή παραμονή στην πατρίδα και καλώς να έρθουν και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου