Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

" Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαναγρού"





ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ " Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ"


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού " Ο Ταξιάρχης" μέχρι τώρα διοργάνωσε τι ς εξής εκδηλώσεις.


Αθλητική Ημερίδα


Τις γιορτές των Χριστουγέννων σε συνεργασία με το Δήμο Νότιας Ρόδουδιοργανώθηκε αθλητική ημερίδα που περιελάμβανε.

α) Ποδόσφαιρο

β) Πεζοπορία

γ) ποδήλατο.


Ποδόσφαιρο


Πάνω από 80 παιδιά από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα έπαιξαν μπάλλα και γνωρίστηκαν μεταξύ τους.Πάρα πολλοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τους αγώνες.


Πεζοπορία


Γονείς παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο ,αλλά και πολλοί άλλοι πήραν μέρος στην πεζοπορία που έγινε γύρω από το χωριό και κατέληξε στο γήπεδο.


Ποδηλάσία


Νέοι και πιο μεγάλοι σε ηλικία με αγωνιστικά ποδήλατα που διέθεσε ο Δήμος ,πήραν μέρος στον αγώνα ποδηλάτου και διήνυσαν αρκετά χιλιόμετρα.


Στο τέλος σε όλους προσφέρθηκαν αναψυκτικά ,γλυκά ,ποτά και σουβλάκια ,προσφορά του Δήμου Ν.Ρόδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου.΄Ηταν μια καταπληκτική έκδήλωση που έδωσε ζωντάνια στο χωριό.


2) Χοροεσπερίδα αποκριάς


Στο κέντρο " Μιμάκος" πάνω από 200 Μεσαναγρενοί και φίλοι τους ,χόρεψαν και διασκέδασαν τις αποκριές.Τη χοροεσπερίδα τίμησε ο Υπουργός κ. Αριστοτέλης Παυλίδης,Αντιδήμαρχοι του Δήμου και πολλοί άλλοι.


3) Γιορτή Αγίου Θωμά


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με τηνη εκκλησιαστική Επιτροπή διοργάνωσαν το πανηγύρι του Αγίου Θωμά. Χιλιάδες επισκέπτες από όλο το νησί διασκέδασαν και επισκέφτηκαν τους καταρράκτες του Αγίου Θωμά.


4) Επέτειος της μάχης της Κρήτης


Οι Κρήτες της Ρόδου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ,γιόρτασαν την επέτειο της μάχης της Κρήτης στο χωριό μας ,με δοξολογία,ομιλίες χορούς και τραγούδια .Πάνω από 250 Κρήτες έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στο χωριό . ¨Εγινα ανταλλαγή αναμνηστικών ανάμεσα στους δύο Συλλόγους .Στο τέλος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού δεξιώθηκε τους φιλοξενούμενους,οι οποίοι και έμειναν πάρα πολλοί ικανοποιημένοι από την αγάπη των Μεσαναγρενών.


5) Τέλος ο Πολιτιστικός Σύλλογος ετοιμάζει και δεύτερη αίθουσα στο χωριό για γυναίκες. Θα είναι εξοπλισμένη με τηλεόραση ,κλιματιστικό,dvd.

¨Ετσι όσοι έρχονται στο χωριό θα έχουν το στέκι τους για να περνούν ευχάριστα τις ώρες τους.