Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

" Συγχαρητήρια στα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαναγρού"
















Όταν το Γενάρη έγιναν οι εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσαναγρού και τα ηνία ανέλαβαν νεαρά παιδιά, κάποιοι που μόνο κρίνουν, τα καταδίκασαν σε αποτυχία. «Είναι άπειροι και το ξανάδαμε το έργο». Ως απελθών Πρόεδρος που για 6 συνεχόμενα χρόνια διοικούσαμε το Σύλλογο και επειδή πιστεύω στα νέα παιδιά , έβλεπα ότι θα πάνε καλά. Τα παιδιά αυτά όμως μέχρι στιγμής πάνε πολύ καλά ,γιατί ξέρουν να ακούνε και να έχουν υπομονή. ΄Εχω την τιμή να συνεργάζομαι μαζί τους ,να ζητούν τη γνώμη μου σε θέματα Συλλόγου και πιστέψτε με ,πολλές φορές εγώ κερδίζω από αυτούς.
Αν και η χρονιά τους πήγε «στραβά» ,δεν έγινε η χοροεσπερίδα της Αποκριάς ,για κοινωνικούς λόγους που τους σεβάστηκαν και το Πανηγύρι του Αγίου Θωμά δεν τους δικαίωσε οικονομικά, λόγω κακοκαιρίας ,συνεχίζουν με πίστη και προετοιμάζονται για το καλοκαίρι. Αντιμετώπισαν αυτό το διάστημα δύσκολες καταστάσεις ,που έπρεπε να αντιδράσουν σωστά και οι αντιδράσεις τους ήταν πολύ σοφές.
Από την αρχή του χρόνου κυκλοφόρησαν ένα πανέμορφο ημερολόγιο ,με τοπία του χωριού ,που είχε οικονομική επιτυχία, τις Αποκριές οργάνωσαν μια ωραία δεξίωση στο χωριό για όλους τους χωριανούς, παρευρέθηκαν σε συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου και οργάνωσαν το πανηγύρι του Αγίου Θωμά με επιτυχία. Πάνω από όλα όμως επισκέπτονται τακτικά το χωριό και δίνουν ζωή.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαναγρού για τις προσπάθειές του . Εύχομαι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο ,τους υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα τους σε ότι ζητήσουν και παροτρύνω όλους τους χωριανούς να βοηθούν και να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις , γιατί αφορούν όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου