Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

" 11η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΜΑΣ ΣΤΑ ΣΙΑΝΑ"


                                                                         






11Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΜΑΣ ΣΤΑ ΣΙΑΝΑ  

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιαννών η Βρασία,
με χαρά σας προσκαλεί στην 11η γιορτή που διοργανώνει, 
αφιερωμένη στα τοπικά προϊόντα,το μέλι και την σούμα.




Το Σάββατο 09 Αυγούστου 2014, στην πλατεία του χωριού,
ελάτε σε ένα γλυκό και μεθυστικό ταξίδι στα Σιάννα, με προορισμό να απολαύσετε τα παραδοσιακά γλυκά από μέλι που παρασκεύασαν οι κάτοικοι του χωριού (μελεκούνι, χαλβά, ξεροτήγανα, λουκουμάδες) και θα προσφέρει δωρεάν όπως πάντα ο Σύλλογος μας, να ξεναγήθητε στους πάγκους των παραγωγών μαθαίνοντας τα μυστικά της γεωργομελισσοκομικής τέχνης, να παρακολουθήσετε σε λειτουργία των παραδοσιακό αποστακτήρα να παράγει την σούμα, να φάτε και να πιείτε από το πλούσιο μενού μας... πάντα σε χαμηλές τιμές και φυσικά να γλεντήσετε μέχρι το πρωί με τον λυράρη Μπικάκη Στέλιο και την  ορχήστρα του, ενώ η σούμα θα ρέει άφθονη και δωρεάν.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 20:30 με το καλωσόρισμα και τους χαιρετισμούς, θα συνεχιστεί στις 21:00 με την παρουσίασή των χορευτικών προγραμμάτων από τα μπαλέτα των Π.Σ. Κρεμαστής η Πρόοδος και της Παστίδας το Καμάρι και θα ολοκληρωθεί με το κρητικό, νησιώτικο, λαϊκό γλέντι που θα διαρκέσει μέχρι το πρωί.
Η παρουσία σας θα μας χαροποιούσε πολύ, αποζημιώνοντας μας για την προσπάθεια που καταβάλουμε, ώστε να κρατήσουμε ζωντανό τον τόπο μας και να αναδείξουμε τον πλούσιο φυσικό πλούτο του, τα αγνά προϊόντα του και την φιλοξενία των κατοίκων του.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΑΝΝΑ
ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ,





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου