Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

"ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ .ΧΘΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΩΣ BLOG"



                                                          







             ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ  ΠΟΛΛΑ  .ΧΘΕΣ  ΚΛΕΙΣΑΜΕ  6 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ.  ΩΣ  BLOG     


                            ΧΤΕΣ  18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ   

Ξεκινήσαμε στις 18 Αυγούστου του 2008.Από τότε πέρασαν 6 χρόνια.  .  6 χρόνια γεμάτα δουλειά , αγωνίες , προσπάθειες    για κάτι καλύτερο.  Αγαπάμε τον τόπο μας  και θέλουμε να τον αναδείξουμε      και να σας τον γνωρίσουμε. ΄Ημασταν παρόντες σε όλα τα γεγονότα του χωριού, σε όλες τις εκδηλώσεις και καταγράψαμε με τη μηχανή μας  γεγονότα ,που θα είναι χρήσιμα για τις μελλοντικές γενεές.   Αρκετοί από εσάς μας είπατε μπράβο για την προσπάθεια και σας ευχαριστούμε ,άλλοι μας θεωρούν γραφικούς ,είναι οι άσχετοι που τρώγονται με τα ρούχα τους. Αυτούς τους αγνοήσαμε. ΄Ηρθαμε σε επαφή με τους Μεσαναγρενούς της Αυστραλίας, Αμερικής και οπουδήποτε  βρίσκονται στον κόσμο. Είμασστε περήφανοι που η ιστοσελίδα μας  διαβάζεται σε όλο τον κόσμο. Αμερική, Αυστραλία, Ρωσία, Κύπρο, Ουκρανία, Γαλλία, Καναδά και σε άλλες χώρες.
    Με τις φωτογραφίες μας καταγράψαμε γεγονότα, γνωρίσαμε τις ομορφιές του Μεσαναγρού σε όλο τον κόσμο και οι ξενιτεμένοι μας έβλεπαν τακτικά τους δικούς τους.    
   Σήμερα συνεχίσουμε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για ότι κάνουμε. Βοηθήστε μας ,δώστε μας υλικό που έχετε για το χωριό, πείτε μας ιστορίες και εμείς θα τις καταγράψουμε. Περιμένουμε τη βοήθειά σας.

Σήμερα δημοσιεύουμε την πρώτη μας δημοσίευση ,που έγινε στις 18 Αυγούστου του 2008      και στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ιστοσελίδα μας.            
                                                        


ΓΙΑΤΙ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΣΑΣ

Ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια από αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε ,μεγαλώσαμε και ζήσαμε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας Θα  προσπαθήσουμε σας γνωρίσουμε τον τόπο αυτό ,το μικρό χωριουδάκι μας ,που βρίσκεται στη Νότια Ρόδο ,87 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου .Είναι ένα μικρό χωριουδάκι με λίγους μόνιμους κατοίκους .Αρκετοί βρίσκονται στην πόλη της Ρόδου ,πάρα πολλοί στην Αυστραλία και αρκετοί στην Αμερική. Με όλους αυτούς θα επικοινωνούμε ,θα τους κάνουμε να ξαναζήσουν στιγμές αξέχαστες και όλοι οι άλλοι σιγά σιγά ,ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας ,θα γνωρίσουν αυτόν τον τόπο. Τα ήθη, ‘έθιμα  ,περιοχές και ότι άλλο το αφορά.
                                                                 

                                     Αναρτήσεις   1.115

Καταχώριση
Προβολές σελίδας
30 Ιαν 2009
1646
18 Ιουλ 2011
708
7 Μαρτίου
487
23 Σεπ 2011
448
"Ο ΄Υσσωπος κοινώς Θρούμπι"
336

                                                                              


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ  -111.544
Καταχώριση
Προβολές σελίδας
Ελλάδα
92603
Ηνωμένες Πολιτείες
6286
Γερμανία
2905
Κύπρος
1998
Ρωσία
1888
Αυστραλία
1782
Ουκρανία
405
Γαλλία
313
Ηνωμένο Βασίλειο

272


Καναδάς 201

                                  


                            ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου