Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-8-2014 , Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ Κ.Κ. ΚΥΡΙΛΛΟΣ ,ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ"



                                                              




ΤΗΝ ΕΡΧΌΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ  17-8-2014 , Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ Κ.Κ. ΚΥΡΙΛΛΟΣ ,ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΊ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ  ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ  ΠΑΠΑ-ΜΑΤΘΑΙΟΥ  ,ΣΤΟ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ


Η εβδομάδα που διανύουμε  ,είναι η εβδομάδα που το χωριό ξαναζωντανεύει ,γεμίζει από κόσμο ,όπως γίνεται κάθε χρόνο. Είναι η εβδομάδα της Παναγιάς. Πολλοί Μεσαναγρενοί έρχονται από τη Ρόδο ,την Αυστραλία ,Κύπρο και μένουν στο χωριό.
   Η εκκλησία γίνεται στην Κοίμηση της Θεοτόκου καθημερινά ,με μεγαλοπρέπεια .Από πέρσι την παραμονή γίνεται και περιφορά του Επιταφίου ,που την παρακολουθεί πλήθος κόσμου.
   Κάθε βράδυ η πλατεία της Λέσχης γεμίζει από  κόσμο ,μέχρι αργά .Οι Μεσαναγρενοί  βρίσκονται ,λένε τα δικά τους  ,τα παιδιά με τις φωνές τους γεμίζουν τους δρόμους και γενικά είναι από τις καλύτερες μέρες.
     Την εβδομάδα αυτή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο χωριό  και πιστεύουμε και εφέτος  το χωριό να γεμίσει.

                                                                  

   
    Την Κυριακή 17  Αυγούστου  θα τελεστεί  το μνημόσυνου του Μακαριστού Παπα-Ματθαίου  και θα παρίσταται και ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης μας κ.κ. Κύριλλος ,που αγαπά το Μεσαναγρό και τον επισκέπτεται τακτικά.

                                                                      



     Εμείς μέχρι και την Κυριακή 17 Αυγούστου ,θα είμαστε στο χωριό ,θα καταγράψουμε τα γεγονότα και θα σας τα παρουσιάσουμε ,όπως κάνουμε κάθε φορά.. Αν μπορέσουμε ,γιατί και στο χωριό υπάρχει τώρα  internet , θα είμαστε κοντά σας  σε καθημερινή βάση. Διαφορετικά ραντεβού στις 17 του Αυγούστου.
         Σας καλούμε λοιπόν να είστε όλοι στο Μεσαναγρό αυτή την εβδομάδα .
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου