Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

" Πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαναγρού"


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ
« Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ »


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου ανακοινώνονται τα εξής.
Στις 31 Δεκεμβρίου έληξε η θητεία του νυν Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου. Στις 15 Ιανουαρίου 2009 ,ημέρα Πέμπτη και ώρα 7μ.μ. ,στο κέντρο « Φαγοπότι» στο εμπορικό κέντρο Μήδεια ,θα γίνει Γενική Συνέλευση με τα παρακάτω θέματα.1)Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου 2) Οικονομικός απολογισμός 3)΄Εγκριση πεπραγμένων Δ.Σ. 4) Αρχαιρεσίες.Σε περίπτωση μη απαρτίας ,η Γενική Συνέλευση θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 22 Ιανουαρίου ,την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Καλούμε όλους τους Μεσαναγρενούς να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί και να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο. Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι να πάρουμε μέρος για ένα παραπάνω λόγο. Το Μουσείο που για χρόνια αγωνιζόμασταν βρίσκεται προς το τέλος του και τα δύσκολα έρχονται τώρα. Το πιο δύσκολο μέρος είναι η λειτουργία του Μουσείου. Πρέπει να υπάρχει ισχυρός Πολιτιστικός Σύλλογος , που μαζί με το Δήμο και το Τοπικό Συμβούλιο, θα δώσουν αγώνα για τη λειτουργία του. Είναι εύκολο στα Καφενεία να έχουμε απαιτήσεις του τύπου-Θέλω αρχαιολογικό το Μουσείο, το θέλω διαχρονικής ιστορίας κλπ. ,αλλά όταν έρχεται η ώρα που πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ,απέχουμε.

Αγαπητού Συγχωριανοί

Δεν πρέπει να αφήνουμε τις τύχες του τόπου μας πάντα στα χέρια των άλλων και μετά να ζητάμε ευθύνες. Είναι η ώρα ,όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν ,να μπουν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αρκετά μέλη του νυν Δ.Σ. είναι για δεύτερη διετία. Πρέπει και κάποιοι άλλοι να μπουν για να βοηθήσουν. Δε νοείται το χωριό που έχει καταφέρει το θαύμα , να έχει το Μουσείο , να μη διαθέτει αξιόμαχο Πολιτιστικό Σύλλογο.
Διαβάζοντας τα παραπάνω μεταφέρετέ τα και σε άλλους και πείστε τους για την αναγκαιότητα της συμμετοχής στον Πολιτιστικό Σύλλογο. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ανταπόκριση από όλους μας . Διαφορετικά θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Ρόδος 2 Ιανουαρίου 2009

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΡΗΣ