Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

"Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Μεσαναγρού"







Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Μεσαναγρού

Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Μεσαναγρού στις 18 Ιανουαρίου 2009 ,στο γραφείο του με τα παρακάτω θέματα.
1) Ενημέρωση Δημάρχου
2) Κτήματα Κάμπου
3) Μουσείο Διαχρονικής ιστορίας Ν. Ρόδου
Παρέστησαν. Ο Δήμαρχος Ν. Ρόδου κ. Μανόλης Σαββής οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Παλαιολόγος , Σάββας Χριστοδούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φιλήμονας Ζανεττίδης . Παρέστησαν και αρκετοί κάτοικοι του Μεσαναγρού.
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Τσαμπίκος Χατζηκώστας καλωσόρισε το Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους και όλους τους παρευρισκόμενους και έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο.
Ο Δήμαρχος κ. Μανόλης Σαββής έκανε αναφορά στα προβλήματα που απασχολούν το χωριό και στα έργα που έχουν γίνει. Δρόμοι, γεωτρήσεις, εμφάνιση χωριού, πλακόστρωση .Για το Μουσείο Διαχρονικής Ιστορίας είπε ότι το έργο προχωρεί .¨Εχει έρθει σε επαφή με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ,με τη βοήθεια του οποίου θα γίνει μελέτη για τη λειτουργία του Μουσείου. Επίσης έχει προβλεφθεί το ποσό των 300.000 Ε για τη λειτουργία του.
Για τα κτήματα του κάμπου ανέφερε ότι εντός της εβδομάδας θα αρχίσει η διαδικασία παραχώρησης .Το πρόβλημα αυτό απασχολεί τους κατοίκους πάνω από 20 χρόνια.
Το λόγο πήραν και οι Αντιδήμαρχοι Μ. Παλαιολόγος ,Σ. Χριστοδούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Φ. Ζανεττίδης ,οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν στη λύση των προβλημάτων.