Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

"Στις 29 Ιουλίου στον ΄Αγιο Θωμά Μεσαναγρού,με συντροφιά τον Κρητικό καλλιτέχνη Νίκο Ζωιδάκη ,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού σας περιμένει..."



Το όνομα του, γεννημένου και μεγαλωμένου, στα Χανιά Νίκου Ζωιδάκη είναι γνωστό στους φίλους της Κρητικής μουσικής από το 1978 όταν ξεκίνησε να ασχολείται με την λύρα ερασιτεχνικά (επαγγελματικά από το 1981). Από το 1985 μπαίνει στην δισκογραφία με το πρώτο του δίσκο ο οποίος γίνεται σε συνεργασία με τον Μιχάλη Τζουγανάκη και τον Παντελή Κρασανάκη με τίτλο «Τς΄ αγάπης το χαμπέρι» κι από εκεί κι έπειτα ως και σήμερα έχει στην διάθεση του πέντε προσωπικούς δίσκους και πάνω από είκοσι σε συνεργασία.
Το τελευταίο του CD, μια ζωντανή ηχογράφηση που έγινε σε περιοδεία στο Μόντρεαλ του Καναδά, ανταμείφθηκε με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο αλλά ταυτόχρονα και με εμπορική επιτυχία σε σημείο τέτοιο που …ούτε ο ίδιος μπορεί να το πιστέψει!
Στις 29 Ιουλίου ,ημέρα Παρασκευή ,στον ΄Αγιο Θωμά Μεσαναγρού , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού διοργανώνει Κρητική βραδιά με πρωταγωνιστή το μεγάλο Κρητικό καλλιτέχνη, Νίκο Ζωιδάκη. Σε ένα πανέμορφο τοπίο ,γνωστό στους Ροδίτες ,με το μοναστήρι του Αγίου Θωμά, τους υπέροχους καταρράκτες , τη φιλοξενία των Μεσαναγρενών ,ελάτε να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά ,που θα σας μείνει αξέχαστη.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού σας περιμένει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου