Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

"Σαββατοκύριακο στο Μεσαναγρό-Σάββατο γλέντι ,Κυριακή Τοπικό Συμβούλιο και Λαϊκή Συνέλευση"

 " Εικόνα από παλιότερη εκδήλωση του Πολιτιστικού-Ζωιδάκης"

" Εικόνα από παλαιότερη Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου"






              Το Σάββατο 11 Αυγούστου Μεσαναγρενό γλέντι και την Κυριακή 12 Αυγούστου, Τοπικό Συμβούλιο και Λαϊκή Συνέλευση ,στο Μεσαναγρό.


Το Σαββατοκύριακο  11  και  12 Αυγούστου , ο Μεσαναγρός θα είναι « στις δόξες του».
    Το Σάββατο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού, διοργανώνει « Μεσαναγρενό γλέντι ».Η ανακοίνωση του Συλλόγου είναι η παρακάτω. «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟΥ " Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ" ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ , ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 , ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΑΡΡΕΝΟΥ....
   Την Κυριακή  12 Αυγούστου 2012 ,στις 12 η ώρα ,θα συνεδριάσει το Τοπικό Συμβούλιο και θα πραγματοποιηθεί και Λαϊκή Συνέλευση,  με διάφορα θέματα που αφορούν το χωριό. Παρακαλούνται όλοι οι χωριανοί να παρευρεθούν , να εκφράσουν τις απόψεις τους και να υποβάλουν προτάσεις.
 
                                           Αγαπητοί   Συγχωριανοί

 Μας δίνεται μια ευκαιρία να επισκεφθούμε το χωριό , να γλεντήσουμε  με την εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου , να πάρουμε μέρος στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου και να αποφασίσουμε για διάφορα θέματα ,που μας καίνε. Ειδικά η περίπτωση των κτημάτων  που αφορά όλους μας ,βρίσκεται σε αδιέξοδο και πρέπει να ληφθούν αποφάσεις ,για τη συνέχιση του αγώνα.

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ .ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ  ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου