Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

" Ενας χρόνος με το blog "messanagros-rhodes.blogspot.com"


Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο στις 18 Αυγούστου 2008 ,αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα blog που θα φέρει το όνομα του χωριού που γεννηθήκαμε , μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Σκοπός μας να γνωρίσουν οι Μεσαναγρενοί αλλά και πολλοί φίλοι μας , την ιστορία ,τα ήθη και έθιμα , τις εκδηλώσεις που γίνονται και ότι αφορά το μικρό αλλά πανέμορφο χωριουδάκι μας.
Μέσα από 175 αναρτήσεις δώσαμε πολλά και ενδιαφέροντα ,που και εμείς πολλές φορές δε γνωρίζαμε. Κάναμε γνωστό το χωριό μας σε όλο τον κόσμο , μέσα από κείμενα και φωτογραφίες . Πολλοί μας παρακολουθούν και κάθε φορά προσπαθούμε να δείξουμε κάτι καινούριο.
Αν έχετε κάτι που αφορά το χωριό και αξίζει να δημοσιευθεί , ευχαρίστως να μας το στείλετε και εμείς θα το δημοσιεύσουμε. Απευθυνόμαστε ιδιαιτέρως στους Μεσαναγρενούς φοιτητές και θα χαρούμε να δημοσιεύσουμε τις απόψεις τους.
Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε και να αναδεικνύουμε τον τόπο μας.
Με την ευκαιρία των γενεθλίων της ιστοσελίδας μας – σήμερα 1 χρόνος- σας παραθέτουμε το πρώτο κείμενο που δημοσιεύσαμε στις 18 Αυγούστου 2008 . «Ξεκινάμε αυτήν την προσπάθεια από αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε ,μεγαλώσαμε και ζήσαμε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας. Θα προσπαθήσουμε να σας γνωρίσουμε τον τόπο αυτό ,το μικρό χωριουδάκι μας ,που βρίσκεται στη Νότια Ρόδο ,87 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου .Είναι ένα μικρό χωριουδάκι με λίγους μόνιμους κατοίκους .Αρκετοί βρίσκονται στην πόλη της Ρόδου ,πάρα πολλοί στην Αυστραλία και αρκετοί στην Αμερική. Με όλους αυτούς θα επικοινωνούμε ,θα τους κάνουμε να ξαναζήσουν στιγμές αξέχαστες και όλοι οι άλλοι σιγά σιγά ,ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας ,θα γνωρίσουν αυτόν τον τόπο. Τα ήθη,έθιμα ιστορία ,περιοχές και ότι άλλο το αφορά.»
Αξίζει τον κόπο να γνωρίσετε αυτό το blog και σε άλλους. Κάντε το.
Ευχαριστούμε


.