Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

"Συγχαρητήρια στα παιδιά που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια"


Μπορεί να είμαστε ένα μικρό χωριουδάκι, αλλά σε πολλά θέματα συμπεριφερόμαστε σαν μεγάλο χωριό και έχουμε παράδοση. Ιδιαίτερα οι νέοι μας διακρίνονται σε πολλούς τομείς. Σήμερα από το χωριουδάκι αυτό έχουν βγει αρκετοί εκπαιδευτικοί, οικονομολόγοι ,γιατροί ,ελεύθεροι επαγγελματίες ,αλλά πάνω από όλα καλοί και φιλόξενοι άνθρωποι.

Τα τελευταία χρόνια πολλά παιδιά εισάγονται στα Πανεπιστήμια και μάλιστα και με καλή σειρά. Τη φετεινή χρονιά εισάγονται 6 παιδιά ,αριθμός αρκετά ικανοποιητικός.

Οι εισαχθέντες είναι.

1 ) Βατενού Κωνσταντίνα , Οικονομικών Επιστημών ,Ρέθυμνο

2 ) Καραγιάννης Ευάγγελος , Ιστορίας και Αρχαιολογίας.Ιωάννινα

3 ) Καραγιάννης Μιχαήλ ,Οικονομικών Επιστημών , Ρέθυμνο

4 ) Πελεκάνου Τσαμπίκα ,Μεσογειακών Σπουδών , Ρόδος

5 ) Σταματάκη Νεκταρία , Φιλολογία ,Ρέθυμνο

6 ) Τούτσης Τσαμπίκος , Λογιστικής ΤΕΙ , Ηράκλειο


Σ υ γ χ α ρ η τ ή ρ ι α

Στα παιδιά αυτά ,καλές σπουδές ,καλή διαμονή και πάνω από όλα υγεία. Αυτή τη στιγμή κάνατε ένα από τα πολλά βήματα που χρειάζονται και ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι. Και μη ξεχνάτε οι σπουδές δεν είναι το παν , αν δε συνοδεύονται από ένα ηθικό και συγκροτημένο χαρακτήρα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού σας συγχαίρει για μια άλλη φορά και σας υπενθυμίζει ότι όπου και αν βρίσκεστε να έχετε στη ψυχή και στο μυαλό σας, το μικρό χωριουδάκι μας από όπου κατάγεστε.

Στα παιδιά που δεν εισήχθησαν κουράγιο ,η ζωή είναι μπροστά σας και δε σταματά εδώ. Πολλές φορές μια αποτυχία είναι η απαρχή μιας μεγάλης επιτυχίας.